Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator buldoexcavator Caterpillar 422F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 422F
Cod produs
MEQ14U0N-MC
Out Of stock
Descriere
Buldoexcavatorul tau iti este prieten de nadejde. A trecut ceva timp de cand l-ai achizitionat si nici nu iti mai aduci aminte cum ai putut sa iti faci treaba fara el. Stim noi cum, mai incet, mai nesigur si mult mai ineficient. Asa-i? Auzi, dar inspectiile tehnice periodice cand le-ai facut ultima oara? Acum sunt trei variante, zicem noi: ori ai si uitat cand, iar acum fugi repejor sa vezi care-i situatia, ori numai ce ai facut-o si ti-ai dat seama ca ai nevoie de niste piese de schimb noi, ori utilajul tau deja nu mai functioneaza. S-ar putea sa ai nevoie chiar de talpa calare stabilizator Caterpillar 422F asupra caruia te-ai oprit.

De ce? Este o piesa ce este afectata in timp de uzura, datorita sarcinii grele sub care este supusa la fiecare utilizare. S-ar putea sa ai nevoie, sigur, si de alte piese de schimb pentru utilaje, iar noi de asta suntem aici. Depozitul nostru primeste in regim hotelier zeci de mii de produse. Toate sunt de calitate superioara si toate sunt permanent pe stoc, asteapta sa iti ajunga acasa. Pentru a afla exact care piesa de schimb este cea potrivita pentru utilajul tau, apeleaza-ne! Oferim consultanta gratuita!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 422F - ofera-i stabilitate utilajului tau!
Recomandarile noastre sunt mereu bazate pe stiinta si testimonialele clientilor. Inainte de alegerea oricarei piese, ne informam despre procesele de fabricatie si materialele folosite de catre producator. In cazul acestei piese de schimb, ne-a impresionat rezistenta. Fiind facuta special pentru stabilizator, aceasta ofera stabilitate utilajelor in timpul utilizarii, avand performante incredibile chiar si in cele mai grele conditii.

Consultanta la cel mai inalt nivel!
Am acumulat multa experienta si multe informatii de cand suntem pe piata, iar scopul nostru este sa le oferim clientilor mereu consultanta completa, de calitate. Reusim sa ne atingem scopurile in fiecare zi, suntem nerabdatori sa ne auzim si sa te convingi singur. Iti stam oricand la dispozitie pentru orice nelamurire ai, da-ne un telefon!

Garantie
Ne asumam responsabilitate deplina pentru toate produsele pe care le comercializam. Desi suntem convinsi de calitatea superioara  de care da dovada aceasta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 422F noua, beneficiezi si de 6 luni de garantie. Ai siguranta ca, pe o perioada de 6 luni, orice defect de fabricatie este acoperit de catre noi.

Livrare
Nu iti face planuri pe maine! In timpul apelului cu noi, curierul deja este pregatit sa ridice noua talpa calare stabilizator Caterpillar 422F si sa porneasca spre tine. Spune-ne daca iti doresti verificarea coletului la primire, tot atunci vei face si plata!

Montaj
Nu este mare filosofie montarea acestei piese de schimb, dar nici de trecut cu vederea. Apeleaza mereu la un service autorizat si poti sta linistit! Daca ai nevoie de o recomandare, te ajutam noi!

Specificatii tehnice
Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura