Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator buldoexcavator Caterpillar 424B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424B
Cod produs
UKLHZJXV-MC
Out Of stock
Descriere
Cauti deja de ceva timp o talpa calare stabilizator Caterpillar 424B si inca nu te-ai hotarat? Noi spunem ca se pot opri cautarile la noi. Intelegem stresul unei achizitii online, mai ales cand este vorba de ceva atat de important ca si buldoexcavatorul tau. Ne bucuram daca alegi sa ne dai un telefon, am putea sa iti povestim mai multe despre noi si cu ce ne ocupam, dar pana atunci iti putem face o scurta introducere.

Suntem pe piata pieselor de schimb pentru utilaje de ani buni. Am inceput timid, dar cu valori inalte. Stiam de atunci ca ne dorim sa avem toate produsele de care ar putea avea nevoie clientii nostri, dar nu oricum. Ne doream sa alegem doar cele de cea mai buna calitate si sa le avem mereu pe stoc. Stiam si ca ne dorim sa putem sa fim de real ajutor clientilor, prin consultanta de calitate pentru orice problema intampinata. Si iata ca ne-a reusit! Nu exista intrebari fara raspuns si nici piese de calitate care sa nu fie in depozitul nostru!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 424B - piesele de schimb de calitate, bazele afacerii tale!
Recomandarile noastre sunt mereu bazate pe stiinta si testimonialele clientilor. Inainte de alegerea oricarei piese, ne informam despre procesele de fabricatie si materialele folosite de catre producator. In cazul acestei piese de schimb, ne-a impresionat rezistenta. Fiind facuta special pentru stabilizator, aceasta ofera stabilitate utilajelor in timpul utilizarii, avand performante incredibile chiar si in cele mai grele conditii.

Consultanta la cel mai inalt nivel!
Am acumulat multa experienta si multe informatii de cand suntem pe piata, iar scopul nostru este sa le oferim clientilor mereu consultanta completa, de calitate. Reusim sa ne atingem scopurile in fiecare zi, suntem nerabdatori sa ne auzim si sa te convingi singur. Iti stam oricand la dispozitie pentru orice nelamurire ai, da-ne un telefon!

Garantie
Nici aceasta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 424B nu vine cu mainile in buzunar. Aduce cu ea si toate actele importante: o factura fiscala si un certificat de garantie valabil timp de 6 luni pentru orice defect de fabricatie.

Livrare
Stim cat de important este ca piesele de schimb de care are nevoie utilajul tau sa iti fie mereu la indemana. Plaseaza astazi comanda printr-un simplu apel, iar maine o talpa calare stabilizator Caterpillar 424B bine impachetata la fi chiar la tine pe prag!

Montaj
Nu incerca sa faci economii cand vine vorba de montaj, ca iti va iesi chiar pe dos. Cheama mereu un mecanic cu experienta. Suna-ne si iti dam rapid numarul de telefon al unui mester din judetul tau!

Specificatii tehnice
Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura