Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 434E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434E
Cod produs
6UP0L9ET-MC
Out Of stock
Descriere
Cand ne vizitezi depozitul, stii ca nu vei pleca niciodata cu mana goala. Fie ca alegi sa cumperi talpa calare stabilizator Caterpillar 434E la care te uiti acum, fie ca gasesti alte piese de schimb de care au nevoie utilajele tale. Stii ca la noi primesti mereu informatii utile de actualizate pentru domeniul tau de activitate. Noi recunoastem si ca e bine ca vizitele uneori sa fie mai rare. Nu pentru ca nu ne bucuram sa te vedem, dimpotriva! Dar e greu sa pleci numai cu produsul pentru care ai venit cand vezi ce preturi bune au toate!

Iti suntem ghizi de incredere si iti oferim si toate informatiile necesare pentru ca utilajele tale sa functioneze impecabil in orice conditii de mediu. Reparatiile nu iti vor mai parea un chin atunci cand ne ai la apelare rapida! Gasim inclusiv mecanici din judetul tau petru care vor fi la tine mai repede decat te astepti!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 434E iti aduce stabilitate!
Nu va mai trebui sa iti faci griji referitoare la la tipul de teren pe care trebuie sa iti desfasori activitatea! Aceasta piesa de schimb ii ofera stabilitate optima utilajului tau oricare ar fi conditiile de lucru! Nu te lasa pacalit de faptul ca il incadram la elementele de uzura! Este produs din materiale rezistente de cea mai inalta calitate, deci te asiguram ca va rezista pentru o buna perioada de timp!

Deciziile informate sunt luate la ACN!
Alegerile facute vor fi mereu cele mai bune dupa ce te consulti cu noi! Programul nostru de consultanta telefonica iti este la indemana oricand! Adreseaza-ne toate intrrebarile pe care le ai si vei vedea cat de usor gasim raspunsuri pentru fiecare dintre ele!

Garantie
Pentru ca stim cat de important este sa ai incredere in produsele pe care le achizitionezi, iti trimitem talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 434E impreuna cu un certificat de garantie. Acesta are 6 luni de valabilitate si vizeaza eventualele defecte de fabricatie.

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare! Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 434E potrivita nevoilor tale, iar maine o vei si primi! Poti alege daca iti doresti sa verifici produsul la livrare, iar plata o  vei face tot atunci.

Montaj
Importanta acestei piesei de schimb este foarte mare, de aceea iti doresti sa te asiguri ca este montata corespunzator. Cere ajutorul unui specialist pentru orice reparatie de care are nevoie utilajul tau!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura