Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 438

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438
Cod produs
1T378WJ0-MC
Out Of stock
Descriere
Iti aducem cele mai bune piese de schimb pentru utilaje la preturi de neratat! Vrei sa vezi? Hai sa luam ca exemplu aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 438 pe care o vezi chiar acum. Iti putem povesti multe despre ea, printre acestea numarundu-se si rezistenta nemaintalnita de care da dovada. Competitor acerb al produsului original, nu te lasa cu ochii in soare! Ii ofera stabilitate utilajului tau in cele mai grele conditii, iar pretul este de neratat!

Nu sta pe ganduri si apeleaza-ne! Colegii nostri sunt mereu cu telefonul in mana asteptand apelul tau. Ne pasioneaza domeniul pieselor de schimb, asa ca te ajutam cu drag cu orice tine de acesta. Fie ca nu stii ce piesa de schimb cauti, fie ca ai nevoie de un mecanic direct la adresa ta, ori multe alte situatii, rezolvarea ti-o ofera ACN! Orice vorba buna, sfat sau gluma este din partea casei!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 438 iti vine in ajutor!
Nu va mai trebui sa iti faci griji referitoare la la tipul de teren pe care trebuie sa iti desfasori activitatea! Aceasta piesa de schimb ii ofera stabilitate optima utilajului tau oricare ar fi conditiile de lucru! Nu te lasa pacalit de faptul ca il incadram la elementele de uzura! Este produs din materiale rezistente de cea mai inalta calitate, deci te asiguram ca va rezista pentru o buna perioada de timp!

Deciziile informate sunt luate la ACN!
Alegerile facute vor fi mereu cele mai bune dupa ce te consulti cu noi! Programul nostru de consultanta telefonica iti este la indemana oricand! Adreseaza-ne toate intrrebarile pe care le ai si vei vedea cat de usor gasim raspunsuri pentru fiecare dintre ele!

Garantie
Doar nu crezi ca iti trimitem aceasta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 438 de una singura, nu? O impachetam cu grija impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie. Pe o perioada de 6 luni, orice defect de fabricatie este problema noastra.

Livrare
Iti poti apela deja mecanicul pentru a ii spune ca maine ai nevoie de el. Cum inchidem apelul cu tine, cum aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 438 pleaca spre tine. In urmatoarea zi piesele de schimb comandate vor fi deja la tine.

Montaj
Singurul caz in care ar trebui ca tu sa montezi piesele de schimb este acela in care esti un mecanic cu experienta. In caz contrar, nu exista sa contactezi unul! Te asiguri de calitatea manoperei si poti sta linistit!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura