Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Cod produs
GEDXW7BL-MC
Out Of stock
Descriere
Pentru linistea ta si sanatatea utilajelor tale, urmeaza cu atentie instructiunile din manualul de service.Buldoexcavatorul tau are nevoie de piese de schimb de calitate, cum ar fi talpa calare stabilizator Caterpillar 430D pe care o gasesti la noi. Punctele forte ale acesteia sunt rezistenta si siguranta pe care i-o ofera utilajului tau chiar si in cele mai dure conditii de lucru. Nu mai trebuie sa te multumesti cu piese de schimb mediocre, care cedeaza rapid, noi ne-am asigurat sa aducem produse de top la preturi atractive!

Contacteaza-ne pentru o oferta si nu numai! Cele mai bune alegeri sunt cele informate, motiv pentru care consultantii nostri se vor asigura ca piesele de schimb achizitionate sunt cele potrivite. Te-am sfatuit deja sa consulti ghidul de service, dar, daca ai nevoie de mai multe informatii, suntem mai mult decat fericiti sa te ajutam. Vei descpoeri in curand cat de usor este sa ai grija de utilajul tau cand ai ajutoare de nadejde!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 430D sta la baza utilajului tau!
In procesul de fabricatie, pentru a se asigura ca aceasta piesa de schimb isi va duce treaba la bun sfarsit, au fost folosite numai cele mai rezistente materiale. Desi este o componenta a echipajului tau ce trebuie schimbata o data la ceva timp, se dovedeste a fi fiabila si rezista cu brio uzurii. Destinata stabilizatorului, rolul sau este dat de gol de nume: stabilizarea echipamentelor in timpul exploatarii. Si se pricepe! Te vei convinge singur de calitatea ei chiar din momentul in care o vezi!

Oamenii informati sunt oameni de succes!
Noi asa credem, iar exemplele ne-au au fost multe pana acum. Suntem norocosi sa colaboram cu oameni frumosi, ale caror afaceri se dezvolta constant. De ce? Pentru ca toate alegerile lor sunt bine informate. Noi suntem aici pentru a juca un rol in succesul tau! Iti oferim informatii despre piesele de schimb potrivite, despre depanare si mentenanta necesara utilajului tau. Nicio situatie nu ne este straina, experienta este asul nostru din maneca!

Garantie
Doar nu crezi ca iti trimitem aceasta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 430D de una singura, nu? Il impachetam cu grija impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie. Pe o perioada de 6 luni, orice defect de fabricatie este problema noastra.

Livrare
Nu iti face planuri pe maine! In timpul apelului cu noi, curierul deja este pregatit sa ridice noua talpa calare stabilizator Caterpillar 430D pentru a pleca spre tine. Spune-ne daca iti doresti verificarea coletului la primire, tot atunci vei face si plata.

Montaj
Ultimul pas in ingrijirea corecta a utilajelor tale este sa te asiguri ca fiecare reparatie sa fie facuta de catre specialisti. Oricat de mica este piesa de schimb, un mecanic iscusit se asigura ca este montata corespunzator.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura