Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 428B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428B
Cod produs
C1X5F3IG-MC
Out Of stock
Descriere
Ca oameni, cautam toata viata noastra in stanga si dreapta stabilitatea. Ca o fi ea emotionala, financiara, psihica sau cine mai stie de fel, fiecare alege dupa prioritati. Si buldoexcavatorul tau cauta stabilitate. Partea buna e ca la el este mult mai gasit, este denumita si talpa calare stabilizator Caterpillar 428B si este chiar la noi in depozit. De-ar fi asa si la oameni! Ti se pare ca a mers prea rapid, prea usoara cautarea aceasta a ta?

Daca esti sceptic si ai nevoie de mai multe informatii, asteptam sa ne dai un apel. Avem la dispozitia da un serviciu de consultanta telefonica in cadrul caruia vei intalni numai profesionisti. Poate ai o nelamurire in legatura cu compatibilitatea, si pe buna dreptate! De aceea suntem aici, pentru a gasi impreuna piesele de schimb potrivite utilajului tau si problemei cu care acesta se confrunta. Tot telefonic iti vom face si o oferta de nerefuzat. Asa calitate la un pret atat de bun mai rar gasesti!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 428B - ofera-i stabilitate utilajului tau!
Incadram aceasta piesa de schimb in categoria elementelor de uzura si consumabile, dar ne uimeste de fiecare data. Urmele de uzura intarzie sa apara, iar tu te poti bucura mult timp de un utilaj bine sustinut! A fost conceputa pentru stabilizator, iar apoi fabricata din materiale de mare rezistenta. Lucreaza bine sub presiune si trece testul timpului, fiind cea mai buna alegere pentru utilajul tau.

Noi te sustinem!
Talpa de calare ofera sustinere utilajului tau, iar noi va sustinem pe tine si afacerea ta! Nu mai trebuie sa alegi intre pret si calitate, pentru ca ti le oferim pe amandoua. Ofertele noastre sunt de neratat. Pe langa asta, consultanta telefonica iti ofera cele mai valoroase informatii tehnice, toate 100% gratuite.

Garantie
Pretuim calitatea, deci ne dorim ca sarviciile noastre sa fie pe masura. Asiguram 6 luni de garantie pentru orice talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 428B achizitionata, orice defect de fabricatie este acoperit!

Livrare
Nu iti face griji gandidu-te la perioade lungi de livrare, pentru ca nu este cazul. O comanda plasata in prima parte a zilei va ajunge la tine in a doua zi. Daca doresti sa verifici talpa calare stabilizator Caterpillar 428B comandata, o poti face tot atunci, iar plata mai apoi.

Montaj
De la cea mai mica la cea mai mare, toate piesele cer atentia ta nemarginita. Un mecanic cu experienta este de nelipsit pentru buna functionare a utilajelor tale. Contacteaza-ne pentru a iti recomanda unul!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura