Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator buldoexcavator Caterpillar 438B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438B
Cod produs
3BKMJYLO-MC
Out Of stock
Descriere
Intampini probleme cu buldoexcavatorul tau? Suna la ACN si rezolvam! De iti pare ca ai ajuns la un simplu magazin de piese de schimb pentru utilaje, te inseli! Dar nu e bai, e nevoie de o discutie cu noi pentru a iti schimba parerea. Vedem ca te intereseaza acesta talpa calare stabilizator Caterpillar 438B de pe stocul nostru. Pentru a primi o oferta este nevoie sa ne apelezi, ocazia perfecta pentru a iti demonstra cine suntem noi! Haide sa iti facem o mica introducere!

Suntem o echipa de profesionisti care, acum multi ani au avut un scop comun: sa inovam piata pieselor de schimb pentru utilaje. Abordarile noastre au fost multe, dar am gasit reteta succesului. Am pus la punct serviciul de consultanta telefonica gratuita unde iti oferim informatii despre produsele noastre, ingrijirea echipamentelor tale, ba chiar iti facem si cunostinta cu un mecanic care va avea grija de acestea. Pe langa asta, am ales ca comercializam numai piese de schimb de calitate superioara la preturi avantajoase. Si voila! Ai intalnit noul tau furnizor de piese de schimb pentru utilaje!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 438B este de cea mai inalta calitate!
Piata pieselor de schimb pentru utilaje este pe cat de complexa si vasta, pe atat de confuzanta. Acestea se gasesc in o gramada de locuri, dar este greu sa le alegi pe cele mai bune. De asta suntem noi aici! Produsele noastre le recomandam pentru ca suntem siguri de calitatea acestora! Ele trec prin multiple etape de selectie inainte sa ajunga in depozitul nostru. Venind vorba despre aceasta piesa de schimb, ea tine piept uzurii pentru o lunga perioada de timp, fiind un real ajutor in stabilizarea utilajului tau!

Mereu in siguranta cu profesionistii de partea ta!
Odata ce incepi colaborarea cu noi, te vei simti mereu sigur pe alegerile facute. Fie ca este vorba de mentenanta sau reparatiile utilajelor tale, fie ca este vorba de alegerea pieselor de schimb de top, noi venim cu informatii esentiale! Contacteaza-ne cat de curand, vei vedea cat de usor vor decurge lucrurile!

Garantie
Ne asumam responsabilitate deplina pentru toate produsele pe care le comercializam. Desi suntem convinsi de calitatea superioara de care da dovada talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 438B din oferta noastra, beneficiezi si de 6 luni de garantie. Ai siguranta ca, in perioada respectiva, orice defect de fabricatie este acoperit de catre noi.

Livrare
Nu iti face planuri pe maine! In timpul apelului cu noi curierul deja este pregatit sa ridice noua talpa calare stabilizator Caterpillar 438B pentru a pleca cu tine. Spune-ne daca iti doresti verificarea coletului la primire, tot atunci vei face si plata!

Montaj
Nu este mare filosofie montarea acestei piese de schimb, dar nici de trecut cu vederea. Apeleaza mereu la un service autorizat si poti sta linistit stiind ca toate reparatiile sunt facute ca la carte!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura