Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 436B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436B
Cod produs
GF1HVBQ3-MC
Out Of stock
Descriere
O afacere in dezvoltare implica multa dedicare, munca si oameni pe care te poti baza. Suntem siguri ca tu acoperi deja primele doua cerinte, asa ca noi venim sa suplinim cu cea de a treia. In functie de domeniul de activitate, utilajele tale au nevoie de atentia ta constanta si sporita. Piesele de schimb de care au nevoie acestea le aducem noi! Pentru stabilitatea necesara buldoexcavatorului tau venim cu o talpa calare stabilizator Caterpillar 436B pe care o avem chiar pe stocul nostru. Poti fi sigur de rezistenta acesteia, randamentul ei fiind maxim in orice conditii de lucru.

Pentru stabilitatea afacerii tale, iti oferim tot spijinul in alegerea pieselor de schimb potrivite, indiferent de situatie. Luam atenti notite despre simptomele buldoexcavatorului tau, facem impreuna planul de atac si gasim in depozit exact ceea ce ai nevoie. Nici nu se pune problema banilor, suportul nostru este mereu gratuit. Suna-ne sau hai direct la noi in Jilava. Ne bucuram oricum ar fi!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 436B
Nu va mai trebui sa iti faci griji referitoare la la tipul de teren pe care trebuie sa iti desfasori activitatea! Aceasta piesa de schimb ii ofera stabilitate optima utilajului tau oricare ar fi conditiile de lucru! Nu te lasa pacalit de faptul ca il incadram la elementele de uzura! Este produs din materiale rezistente de cea mai inalta calitate, deci te asiguram ca va rezista pentru o buna perioada de timp!

Deciziile informate sunt luate la ACN!
Alegerile facute vor fi mereu cele mai bune dupa ce te consulti cu noi! Programul nostru de consultanta telefonica iti este la indemana oricand! Adreseaza-ne toate intrrebarile pe care le ai si vei vedea cat de usor gasim raspunsuri pentru fiecare dintre ele!

Garantie
Ti-am spus deja ca oferim servicii de calitate de la inceput pana la final, Tocmai de asta, cand achizitionezi o talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 436B de la noi, iti oferim si un certificat de garantie. Poti fi calm stiind ca, timp de 6 luni, orice defect de fabricatie este problema noastra.

Livrare
Contacteaza-ne pentru a plasa comanda, iar de restul ne ocupam noi. Apelam mereu la serviciul de curierat rapid, in asa fel aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 436B ajunge la tine in timp record. Poti opta sa verifici produsul la livrare si atunci vei face si plata.

Montaj
Nu numai ca iti este mai comod sa apelezi la un service autorizat pentru montajul pieselor de schimb, dar beneficiezi si de garantie. Ce putea fi mai bun de atat? Cere-ne numarul de telefon al unui specialist daca nu stii inca unul!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura