Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator buldoexcavator Caterpillar 444E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 444E
Cod produs
JZRDT2QC-MC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand utilajul tau da semne de ameteala, s-ar putea sa fie nevoie sa investesti intr-o talpa calare noua. Aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 444E pe care o gasesti la noi este cea mai buna varianta! Un inlocuitor de incredere pentru piesa originala, ea are la noi un pret care te va convinge! Categoria in care se incadreaza, elemente de uzura, nu o caracterizeaza. Tine piept cu brio uzurii pentru un timp indelungat, iar utilajul tau functioneaza perfect!

Poti discuta telefonic mai in detaliu cu consultantii nostri! Acestia vin inarmati cu experienta si iti ofera rezolvari pentru orice problema tehnica intampinata. Tot ei iti ofera toate informatiile despre piesele de schimb de care ai nevoie, iti prezinta oferta noastra si te ajuta cu plasarea unei comenzi. Apeleaza-ne si vei vedea ca niciun obstacol nu este prea mare!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 444E vine in ajutorul utilajului tau!
Piata pieselor de schimb pentru utilaje este pe cat de complexa si vasta, pe atat de confuzanta. Acestea se gasesc in o gramada de locuri, dar este greu sa le alegi pe cele mai bune. De asta suntem noi aici! Produsele noastre le recomandam pentru ca suntem siguri de calitatea acestora! Ele trec prin multiple etape de selectie inainte sa ajunga in depozitul nostru. Venind vorba despre piesa de schimb despre care am vorbit mai sus, ea tine piept uzurii pentru o lunga perioada de timp, fiind un real ajutor in stabilizarea utilajului tau!

Mereu in siguranta cu profesionistii de partea ta!
Odata ce incepi colaborarea cu noi, te vei simti mereu sigur pe alegerile facute. Fie ca este vorba de mentenanta sau reparatiile utilajelor tale, fie ca este vorba de alegerea pieselor de schimb de top, noi venim cu informatii esentiale! Contacteaza-ne cat de curand, vei vedea cat de usor vor decurge lucrurile!

Garantie
Incepand cu data facturarii, aceasta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 444E beneficiaza de 6 luni de garantie. Eventualele defecte de fabricatie vor fi rezolvate de catre noi in cel mai scurt timp posibil.

Livrare
Nu mai astepta si apeleaza-ne pentru a comanda talpa calare stabilizator Caterpillar 444E chiar acum! Daca tot ai telefonul in mana, ai putea sa suni si mecanicul, spune-i ca maine ai nevoie de el! Da, maine produsele comandate sunt la usa ta.

Montaj
Bine ar fi sa nu te gandesti sa te ocupi singur de montaj! Daca nu stii cum sa procedezi, suna-ne! Te punem in contact cu un mecanic iscusit care se afla chiar in judetul tau.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura