Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 426B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426B
Cod produs
F716MAVO-MC
Out Of stock
Descriere
La ACN, utilajele tale isi gasesc jumatatea! EI bine, nu tocmai jumatatea, dar gasesc toate piesele care le lipsesc. Desi relativ micuta, aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 426B se dovedeste de a fi de mare ajutor buldoexcavatorului tau. Nu ii diminueaza cu nimic importanta faptul ca face parte din categoria consumabilelor. Fabricata din materiale rezistente, in conformitate cu cele mai inainte standarde, este o alegere perfecta pentru utilajul tau! Daca in toata ecuatia a ramas pretul pe post de necunoscuta, te asiguram ca este unul foarte avantajos!

Convinge-te cu ochii tai! Asta daca vrei sa ne vizitezi, ceea ce ne-ar bucura foarte mult! Daca nu, apeleaza-ne si te vei convinge din discutiile noastre telefonice. Intai ne convingem ca aceasta este piesa de care ai nevoie, pentru ca mai apoi sa iti oferim orice informatie ai nevoie referitoare la utilajele tale. Colaborarea cu noi nu se rezuma la achizitie! Beneficiezi de tot suportul nostru oricand ai nevoie. Este cadou.

Talpa calare stabilizator Caterpillar 426B - vine in sprijinul utilajului tau!
Alegerea piesei de schimb potrivite utilajului tau poate fi frustranta, stim. De ce recomandam noi acest produs? Sunt multe lucruri care ne-au convins in momentul in care am ales sa il aducem in depozitul nostru. Materialele si precizia cu care este facut ar fi unul dintre ele. Scopul lui este ca, odata montat pe stabilizator, sa ofere siguranta in timpul exploatarii utilajului, fie ca terentul este accidentat, moale sau inclinat. Randamentul este maxim in orice conditii!

Consultanta de incredere, mereu la indemana!
De la noi nu vei pleca niciodata cu produse care nu sunt compatibile cu utilajele tale. Dar nu numai! Oferim informatii complete despre intretinerea echipamentelor tale, reviziile tehnice, dar si rezolvari pentru orice situatie. Cartea noastra sunt clientii multumiti, asa ne dorim sa fii si tu! Lucrurile merg lin cand ai parteneri pe care te poti baza!

Garantie
De ai surpriza neplacuta ca noua talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 426B comandata sa prezinte defecte de fabricatie, nu ezita sa ne suni! Beneficiezi de 6 luni de garantie pentru orice situatie de acest fel.

Livrare
Iti tot zicem ca iti trimitem in cel mai scurt timp o talpa calare stabilizator Caterpillar 426B noua. Ce inseamna asta? Dureaza mai putin de 24 de ore pana acesta ajunge la tine. O achiti tot atunci si este pregatit de lucru!

Montaj
Rolul acestei piese este atat de maret pe cat este ea de mica. Apeleaza la serviciile unui mecanic priceput pentru ca aceasta piesa de schimb as fie montata ca atare!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura