Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 426C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426C
Cod produs
BW6PSGKJ-MC
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti asta: ai iar 8 ani, te joci in mormanul de nisip cu buldoexcavatorul tau de jucarie primit cadou de Craciun, viata e simpla si frumoasa. Stim, si noua ne-a aparut un zambet pe bune. Oh, the good old days! Ai crescut, odata cu tine a crescut si buldoexcavatorul si au crescut si grijile. Pare-se ca jucaria supradimensionata de acum s-a defectat. Duse-s zilele linistite din copilarie, nu? Nu trebuie sa fie asa! Suntem pregatiti sa iti sarim in ajutor! Aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 426C se afla in depozitul nostru la un pret promotional!

Si nici macar nu la asta ne refeream cand am spus ca iti sarim in ajutor. Contacteaza-ne pentru a ne spune orice problema tehnica pe care o intampini, iar noi vom veni cu un raspuns practic si rapid. Sfaturile vor fi mereu din partea casei. Daca ai nevoie si de alte piese de schimb, e bine de stiut ca avem un portofoliu vast de produse. Orice problema a utilajelor tale isi gaseste rezolvarea la ACN!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 426C - mai buna decat ti-ai imaginat!
Incadram aceasta piesa de schimb in categoria elementelor de uzura si consumabile, dar ne uimeste de fiecare data. Urmele de uzura intarzie sa apara, iar tu te poti bucura mult timp de un utilaj bine sustinut! A fost conceputa pentru stabilizator, iar apoi fabricata din materiale de mare rezistenta. Lucreaza bine sub presiune si trece testul timpului, fiind cea mai buna alegere pentru utilajul tau.

Noi te sustinem!
Talpa de calare ofera sustinere utilajului tau, iar noi va sustinem pe tine si afacerea ta! Nu mai trebuie sa alegi intre pret si calitate, pentru ca ti le oferim pe amandoua. Ofertele noastre sunt de neratat. Pe langa asta, consultanta telefonica iti ofera cele mai valoroase informatii tehnice, toate 100% gratuite.

Garantie
Incepand de la data facturarii, aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 426C beneficiaza de 6 luni de garantie. Eventualele defecte de fabricatie vor fi rezolvate de catre noi in cel mai scurt timp posibil.

Livrare
Nu mai astepta si apeleaza-ne pentru a comanda talpa calare stabilizator Caterpillar 426C chiar acum! Daca tot ai telefonul in mana, ai putea sa suni si mecanicul, spune-i ca maine ai nevoie de el! Da, maine produsele comandate sunt la usa ta.

Montaj
Am gasit in toate colturile tarii mecanici profesionisti cu care acum colaboram. Montajul pieselor de schimb trebuie facut mereu de catre profesionisti, iar noi te ajutam cu o recomandare!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura