Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator buldoexcavator Caterpillar 438C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438C
Cod produs
ZVANSF7P-MC
Out Of stock
Descriere
Succesul tau merge mana in mana cu ACN! De ce? Pentru ca iti aducem servicii si piese de schimb de cea mai buna calitate. Aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 438C este permanent pe stoc in depozitul nostru, mereu pregatita sa iti vina in ajutor. Si nu oricum, asigurand stabilitatea si siguranta buldoexcavatorului tau pe terenuri accidentate pentru o lunga perioada de timp.

Este important sa ai specialisti in domeniul tehnic pe care te poti baza la orice ora a zilei, iar aici intervenim noi! Oricat de neintalnite sau dificile par problemele utilajelor tale, te asiguram ca noi ne-am mai confruntat cu ele! Nu mai astepta! Apeleaza-ne! Identificam problemele si nucleul acestora, facem un plan de reparatie si gasim piesele de schimb ideale pentru orice situatie! Utilajele tale sunt fericite cand lucrezi cu oamenii potriviti!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 438C aduce un plus de siguranta utilajului tau!
Piata pieselor de schimb pentru utilaje este pe cat de complexa si vasta, pe atat de confuzanta. Acestea se gasesc in o gramada de locuri, dar este greu sa le alegi pe cele mai bune. De asta suntem noi aici! Produsele noastre le recomandam pentru ca suntem siguri de calitatea acestora! Ele trec prin multiple etape de selectie inainte sa ajunga in depozitul nostru. Venind vorba despre piesa de schimb despre care am vorbit mai sus, ea tine piept uzurii pentru o lunga perioada de timp, fiind un real ajutor in stabilizarea utilajului tau!

Mereu in siguranta cu profesionistii de partea ta!
Odata ce incepi colaborarea cu noi, te vei simti mereu sigur pe alegerile facute. Fie ca este vorba de mentenanta sau reparatiile utilajelor tale, fie ca este vorba de alegerea pieselor de schimb de top, noi venim cu informatii esentiale! Contacteaza-ne cat de curand, vei vedea cat de usor vor decurge lucrurile!

Garantie
Nici aceasta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 438C nu vine cu mainile in buzunar. Aduce cu ea si toate actele importante: o factura fiscala si un certificat de garantie valabil timp de 6 luni pentru orice defect de fabricatie.

Livrare
Stim cat de important este ca piesele de schimb de care are nevoie utilajul tau sa iti fie mereu la indemana. Plaseaza astazi comanda printr-un simplu apel, iar maine o talpa calare stabilizator Caterpillar 438C bine impachetata va fi chiar la tine pe prag!

Montaj
Nu incerca sa faci economii cand vine vorba de montaj, ca iti va iesi chiar pe dos. Cheama mereu un mecanic cu experienta! Suna-ne si iti dam rapid numarul de telefon al unui mester din judetul tau.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura