Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator buldoexcavator Caterpillar 422E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 422E
Cod produs
KOLE2YFW-MC
Out Of stock
Descriere
Nu stii care este piesa de schimb de care are nevoie buldoexcavatorul tau? Stai fara grija, suntem inarmati pentru a combate orice situatie. Cu ce anume? Experienta si multe informatii tehnice, pentru noi nicio situatie nu este nemaivazuta. Si nu numai cu atat! Aprovizionam constant depozitul nostru, nu ni se intampla ca stocurile sa fie epuizate! Putem spune asta si despre talpa calare stabilizator Caterpillar 422E la care te uiti chiar acum.

Avem in arsenal si consultanta tehnica gratuita pe care o putem face telefonic sau chiar la noi la sediu, cum iti este tie mai comod. Gasim rapid exact piesa de schimb pe care o cauti, iar daca nu stii ce cauti, aflam imediat. Daca stai la mare departare de depozitul din Jilava, sa nu iti treaca prin cap sa vii la noi numai pentru a nu astepta dupa produsele comandate! Ne asiguram ca vor fi la tine a doua zi, iar costul transportului nici nu se compara cu preturile carburantilor!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 422E - iti ofera siguranta!
Recomandarile noastre sunt mereu bazate pe stiinta si testimonialele clientilor. Inainte de alegerea oricarei piese, ne informam despre procesele de fabricatie si materialele folosite de catre producator. In cazul acestei piese de schimb, ne-a impresionat rezistenta. Fiind facuta special pentru stabilizator, aceasta ofera stabilitate utilajelor in timpul utilizarii, avand performante incredibile chiar si in cele mai grele conditii.

Consultanta la cel mai inalt nivel!
Am acumulat multa experienta si multe informatii de cand suntem pe piata, iar scopul nostru este sa le oferim clientilor mereu consultanta completa, de calitate. Reusim sa ne atingem scopurile in fiecare zi, suntem nerabdatori sa ne auzim si sa te convingi singur. Iti stam oricand la dispozitie pentru orice nelamurire ai, da-ne un telefon!

Garantie
Doar nu crezi ca iti trimitem aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 422E de una singura, nu? O impachetam cu grija impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie. Pe o perioada de 6 luni, orice defect de fabricatie este problema noastra.

Livrare
Iti poti apela deja mecanicul pentru a ii spune ca maine ai nevoie de el. Cum inchidem apelul cu tine, cum aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 422E  pleaca spre tine. Toate piesele de schimb comandate vor fi la tine in urmatoarea zi.

Montaj
Singurul in caz in care ar trebui ca tu sa montezi piesele de schimb este acela in care esti un mecanic cu experienta. In caz contrar, nu exista sa contactezi unul! Iti recomandam noi unul iscusit din judetul tau!

Specificatii tehnice
Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura