Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator buldoexcavator Caterpillar 438D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438D
Cod produs
7ACXZ4NL-MC
Out Of stock
Descriere
Valorile noastre la ACN sunt multe, dar principala este respectul fata de tine, de clientul si prietenul nostru. Pe baza acestei valori au fost puse bazele acestei afaceri, iar oamenii care ni s-au alaturat pe parcurs tot asa au fost alesi. Am hotarat ca toate produsele “cazate” in depozitul nostru sa fie de cea mai inalta calitate, dar nu oricum! Inca de la inceput ne-am dorit ca aceasta calitate superioara sa fie accesibila pentru oricine. Fiecare produs in parte vine cu un pret competitiv, acum ii poti oferi ce este mai bun utilajului tau fara compromisuri! Nici talpa calare stabilizator Caterpillar 438D nu este o exceptie. Este fabricata dupa cele mai inalte standarde de productie, din materiale rezistente, pentru a ii oferi stabilitate buldoexcavatorului tau chiar si pe cele mai accidentate terenuri!

Informatiile tehnice din mediul online, dar nu numai, sunt deseori contradictorii, stim cat de greu este sa gasesti o sursa pe care te poti baza! In ajutorul tau vine serviciul nostru de consultanta telefonica gratuita. Poti uita de articolele greoaie. Ne apelezi si consultantii nostri iti dau raspunsuri punctuale pentru fiecare intrebare in parte. Nu vorbim despre situatii teoretice sau generale, ci strict despre echipamentele tale! Gasim piesele de schimb potrivite si, daca ai nevoie, chiar si un maistru din zona ta.

Talpa calare stabilizator Caterpillar 438D - materiale de top pentru rezistenta maxima!
Piata pieselor de schimb pentru utilaje este pe cat de complexa si vasta, pe atat de confuzanta. Acestea se gasesc in o gramada de locuri, dar este greu sa le alegi pe cele mai bune. De asta suntem noi aici! Produsele noastre le recomandam pentru ca suntem siguri de calitatea acestora! Ele trec prin multiple etape de selectie inainte sa ajunga in depozitul nostru. Venind vorba despre piesa de schimb despre care am vorbit mai sus, ea tine piept uzurii pentru o lunga perioada de timp, fiind un real ajutor in stabilizarea utilajului tau!

Mereu in siguranta cu profesionistii de partea ta!
Odata ce incepi colaborarea cu noi, te vei simti mereu sigur pe alegerile facute. Fie ca este vorba de mentenanta sau reparatiile utilajelor tale, fie ca este vorba de alegerea pieselor de schimb de top, noi venim cu informatii esentiale! Contacteaza-ne cat de curand, vei vedea cat de usor vor decurge lucrurile!

Garantie
Nu mai sta pe ganduri cand vine vorba de a achizitiona o talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 438D noua! Certificatul de garantie din cutie vizeaza eventualele defectiuni de fabricatie pentru 6 luni.

Livrare
O talpa calare stabilizator Caterpillar 438D este deja pregatita sa plece de pe rafturile depozitului nostru. Contacteaza-ne, dureaza aproximativ 24 de ore pana te suna curierul spunandu-ti ca este la poarta.

Montaj
Stii deja cat de mare importanta unui montaj facut de un specialist. Acum cativa ani ai inceput sa colaborezi cu unul recomandat de catre noi si nici pomeneala sa schimbi ceva.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura