Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 436C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436C
Cod produs
EUMY2BPZ-MC
Out Of stock
Descriere
Stii cum se spune “calul de dar nu se cauta la dinti”? O fi adevarat, dar nu si in cazul nostru. Iti oferim consultanta 100% gratuita pentru orice situatie din domeniul nostru de activitate si garantam ca va fi ireprosabila! Ar putea fi numit cadou, dar pe noi nu ne deranjeaza daca esti sceptic in legatura cu sfaturile primite, stim ca urmeaza sa te convingi singur ca sunt cele mai bune. Cum a fost si cu aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 436C de care nu erai tocmai convins.

Iti doreai produsul original si intelegem siguranta pe care acesta o aduce cu el. Cand ai discutat cu noi ti-am explicat de ce aceasta este o alternativa de top, iar pretul te-a facut sa o achizitionezi. Era de neratat! Acum, dupa multe luni, aceasta piesa pa care o incadram in elementele de uzura ale utilajului tau inca isi face treaba ca la carte. Te poti baza pe sfaturile noastre, te-ai convins singur!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 436C este la un pret de neratat!
Nu va mai trebui sa iti faci griji referitoare la la tipul de teren pe care trebuie sa iti desfasori activitatea! Aceasta piesa de schimb ii ofera stabilitate optima utilajului tau oricare ar fi conditiile de lucru! Nu te lasa pacalit de faptul ca il incadram la elementele de uzura! Este produs din materiale rezistente de cea mai inalta calitate, deci te asiguram ca va rezista pentru o buna perioada de timp!

Deciziile informate sunt luate la ACN!
Alegerile facute vor fi mereu cele mai bune dupa ce te consulti cu noi! Programul nostru de consultanta telefonica iti este la indemana oricand! Adreseaza-ne toate intrrebarile pe care le ai si vei vedea cat de usor gasim raspunsuri pentru fiecare dintre ele!

Garantie
Inca esti putin sceptic? Nu uita ca orice talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 436C cumparata de la noi vine cu 6 luni de garantie. Nu ai nicio grija cand stii ca orice defect de fabricatie este acoperit de carte noi!

Livrare
La oras, comuna sau catun, oriunde ai sta, curierii nostri te gasesc una-doua. Aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 436C pleaca spre tine imediat dupa ce am inchis apelul cu tine. Contacteaza-ne acum pentru a plasa comanda!

Montaj
Ultimul pas in ingrijirea corecta a utilajelor tale este sa te asiguri ca fiecare reparatie sa fie facuta de catre specialisti. Oricat de mica este piesa de schimb, un mecanic iscusit se asigura ca este montata corespunzator.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura