Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 434F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434F
Cod produs
CHY3ATQ5-MC
Out Of stock
Descriere
Auzisem candva ca “din timpul care trece, conteaza cine ramane”, asta ne dorim sa fim si noi pentru tine. Iti oferim un adevarat sprijin in gasirea pieselor de schimb potrivite pentru utilajele tale, dar nu numai. Atunci cand alegi sa achizitionezi de la noi o talpa calare stabilizator Caterpillar 434F noua, nu primesti numai un produs, ci si toata sustinerea noastra. Informatiile tehnice nu ne sunt deloc straine si alegem sa le impartasim cu tine!

Nu ezita sa ne apelezi daca ai nevoie de mai multe informatii despre produsele noastre inainte de a le achizitiona. Iti povestim in detaliu despre fiecare piesa de schimb in parte, stim cat de important este ca aceasta sa fie 100% compatibila cu echipamentele tale. Iti oferim informatii si despre montajul acesteia, ingrijirea corecta a buldoexcavatorului, iar comanda se plaseaza tot telefonic.

Talpa calare stabilizator Caterpillar 434F este de top!
Nu va mai trebui sa iti faci griji referitoare la la tipul de teren pe care trebuie sa iti desfasori activitatea! Aceasta piesa de schimb ii ofera stabilitate optima utilajului tau oricare ar fi conditiile de lucru! Nu te lasa pacalit de faptul ca il incadram la elementele de uzura! Este produs din materiale rezistente de cea mai inalta calitate, deci te asiguram ca va rezista pentru o buna perioada de timp!

Deciziile informate sunt luate la ACN!
Alegerile facute vor fi mereu cele mai bune dupa ce te consulti cu noi! Programul nostru de consultanta telefonica iti este la indemana oricand! Adreseaza-ne toate intrrebarile pe care le ai si vei vedea cat de usor gasim raspunsuri pentru fiecare dintre ele!

Garantie
Nu iti face griji, aceasta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 434F nu iti vine de una singura! Vine alaturi de factura de factura fiscala si certificatul de garantie. Orice defect de fabricatie este responsabilitatea noastra pentru 6 luni!

Livrare
Apeleaza-ne si comanda acum o noua talpa calare stabilizator Caterpillar 434F din depozitul nostru! Ajunge la tine in decurs de 24 de ore, iar plata se face tot atunci.

Montaj
Montarea acestui produs nu este nici pe departe atat de usoara pe cat ar parea. Pentru ca acesta sa isi faca treaba corespunzator vei avea nevoie de un mecanic priceput. Daca nu stii inca unul, iti trimitem noi unul chiar din judetul tau.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura