Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 432F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432F2
Cod produs
H6MOJS90-MC
Out Of stock
Descriere
Pe pamant avem de toate, si mai bune, si mai rele! La ACN avem numai piese de schimb pentru utilaje din cele bune. Depozitul nostru aduce a local de VIP-uri  pentru ca ne alegem cu grija produsele care trec pragul, iar conditiile sunt stricte. Trebuie musai sa fie facute din materiale maxim de rezistente, dupa cele mai inalte standarde de lucru. Asa am ajuns sa avem si aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 432F2 despre care vorbim acum. Rezistenta ei in fata uzurii nu este de trecut cu vederea, isi ia in serios treaba si stabilizeaza utilajele tale in cele mai grele conditii.

Stim ca este greu sa alegi piesele de schimb potrivite, dar nu iti face griji! Suntem mereu pregatiti sa te ajutam! Cand vine vorba de noi, stim ca in domeniul acesta se pot ivi numeroase probleme, dar niciuna fara rezolvare. Apeleaza-ne cu incredere, vom gasi in depozitul nostru toate produsele de care ai nevoie si iti vom oferi raspunsuri la orice intrebare!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 432F2 este un produs de incredere!
Nu va mai trebui sa iti faci griji referitore la tipul de teren pe care trebuie sa iti desfasori activitatea! Aceasta piesa de schimb ii ofera stabilitate optima utilajului tau oricare ar fi conditiile de lucru! Nu te lasa pacalit de faptul ca o incadram la elementele de uzura! Este produsa din materiale rezistente de cea mai inalta calitate, deci te asiguram ca isi va duce treaba la bun sfarsit pentru o lunga perioada de timp!

Deciziile informate sunt luate la ACN!
Cele mai bune alegeri pentru utilajele tale sunt luate dupa ce te consulti cu noi! Programul nostru de consultanta telefonica iti este la indemana oricand si este 100% gratuit! Adreseaza-ne toate intrebarile pe care le ai fie ca sunt despre piesele de schimb pe care doresti sa le achizitionezi, fie despre alte situatii tehnice! Vei vedea cat de usor gasim raspunsuri pentru fiecare dintre ele!

Garantie
Pe langa garantia calitatii, aceasta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 432F2 vine si cu o garantie de 6 luni. Aceasta acopera orice eventual defect de fabricatie.

Livrare
Nu ca vrem sa ne laudam, dar curierii nostri sunt doar din cei priceputi! Plasezi astazi comanda printr-un apel telefonic, iar maine noua talpa calare stabilizator Caterpillar 432F2  va fi la usa ta!

Montaj
Indiferent de dimensiunea piesei de schimb, recomandarea noastra este ca montajul acestuia sa fie mereu facut de catre un specialist. Noi iti stam la dispozitie si pentru a iti recomanda un mecanic cu experienta!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura