Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Cod produs
V876JIBF-MC
Out Of stock
Descriere
Indiferent de utilaj sau de problema cu care acesta se confrunta, piesele de schimb potrivite se gasesc oricand in depozitul nostru. Nu numai potrivite, ideale! De ce? Pentru ca sunt piese de top, de a caror calitate vei fi cu siguranta surprins. De ai nevoie sa ii oferi mai multa stabilitate utilajului tau, alege o talpa calare stabilizator Caterpillar 428D si nu vei fi dezamagit! Se poate si ca aceasta sa nu fie tocmai ceea ce cautai sau ai nevoie, asa ca suna-ne!

Consultantii nostri sunt experti cand vine vorba de piese de schimb pentru utilaje, iar tu chiar de asta ai nevoie! O discutie cu specialisti te va pune pe cea mai buna cale spre reparatia si intretinerea corespunzatoare a echipamentelor tale. Pe langa asta, colegii nostri iti prezinta si ofertele pe care le avem. Nu exageram cand spunem ca avem cele mai bune preturi de pe piata. Nu iti face griji, consultanta este gratuita si rapida, pentru ca tu sa te poti pregati cat mai rapid de lucru!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 428D - stabilitatea de care are nevoie utilajul tau!
In procesul de fabricatie, pentru a se asigura ca aceasta piesa de schimb isi va duce treaba la bun sfarsit, au fost folosite numai cele mai rezistente materiale. Desi este o componenta a echipajului tau ce trebuie schimbata o data la ceva timp, se dovedeste a fi fiabila si rezista cu brio uzurii. Destinata stabilizatorului, rolul sau este dat de gol de nume: stabilizarea echipamentelor in timpul exploatarii. Si se pricepe! Te vei convinge singur de calitatea ei chiar din momentul in care o vezi!

Oamenii informati sunt oameni de succes!
Noi asa credem, iar exemplele ne-au au fost multe pana acum. Suntem norocosi sa colaboram cu oameni frumosi, ale caror afaceri se dezvolta constant. De ce? Pentru ca toate alegerile lor sunt bine informate. Noi suntem aici pentru a juca un rol in succesul tau! Iti oferim informatii despre piesele de schimb potrivite, despre depanare si mentenanta necesara utilajului tau. Nicio situatie nu ne este straina, experienta este asul nostru din maneca!

Garantie
Nu iti face griji, aceasta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 428D nu iti vine de una singura! Vine alaturi de factura de factura fiscala si certificatul de garantie. Orice defect de fabricatie este responsabilitatea noastra pentru 6 luni!

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare! Tu ne contactezi astazi pentru a comanda talpa calare stabilizator Caterpillar 428D potrivita pentru nevoile tale, iar maine il vei si primi.

Montaj
Importanta acestei piesei de schimb este foarte mare, de aceea iti doresti sa te asiguri ca este montata corespunzator. Cere ajutorul unui specialist pentru orice reparatie de care are nevoie utilajul tau!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura