Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 428F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F
Cod produs
4S5FUXWV-MC
Out Of stock
Descriere
Antreprenorii de top stiu la cine sa apeleze atunci cand au nevoie de piese de schimb. Cum la cine? La noi. Stiu deja ca la noi gasesc pe stoc toate produsele de care au nevoie, toate la cele mai inalte standarde ale calitatii. Ai nevoie de o talpa calare stabilizator Caterpillar 428F care sa se incadreze in aceste standarde despre care iti spuneam? Acum ai sansa sa te convingi singur de cat de bine ne facem treaba!

Pe langa faptul ca la noi gasesti toate produsele de care ai nevoie, venim in sustinerea ta si cu consultanta telefonica 100% gratuita. Iti oferim informatii esentiale despre produsele pe care le achizitionezi, intretinerea corecta a echipamentelor tale si cum ar trebui sa procedezi in cazul unei defectiuni. Te putem ajuta inclusiv pe partea pratica, noi colaborand cu mecanici cu experienta din fiecare zona a tarii.

Talpa calare stabilizator Caterpillar 428F - calitate la cote maxime!
In procesul de fabricatie, pentru a se asigura ca aceasta piesa de schimb isi va duce treaba la bun sfarsit, au fost folosite numai cele mai rezistente materiale. Desi este o componenta a echipajului tau ce trebuie schimbata o data la ceva timp, se dovedeste a fi fiabila si rezista cu brio uzurii. Destinata stabilizatorului, rolul sau este dat de gol de nume: stabilizarea echipamentelor in timpul exploatarii. Si se pricepe! Te vei convinge singur de calitatea ei chiar din momentul in care o vezi!

Oamenii informati sunt oameni de succes!
Noi asa credem, iar exemplele ne-au au fost multe pana acum. Suntem norocosi sa colaboram cu oameni frumosi, ale caror afaceri se dezvolta constant. De ce? Pentru ca toate alegerile lor sunt bine informate. Noi suntem aici pentru a juca un rol in succesul tau! Iti oferim informatii despre piesele de schimb potrivite, despre depanare si mentenanta necesara utilajului tau. Nicio situatie nu ne este straina, experienta este asul nostru din maneca!

Garantie
Ti-am spus deja ca oferim servicii de calitate de la inceput pana la final, Tocmai de asta, cand achizitonezi o talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 428F noua, iti oferim si un certificat de garantie. Poti fi calm stiind ca, timp de 6 luni, orice defect de fabricatie este problema noastra.

Livrare
Contacteaza-ne pentru a plasa comanda, iar de restul ne ocupam noi! Apelam mereu la serviciul de curierat rapid, in asa fel aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 428F ajunge la tine in timp record. Poti opta sa verifici produsul la livrare si atunci se face si plata.

Montaj
Ai ales piese de schimb de cea mai inalta calitate, de aceea apelezi mereu la mecanici cu experienta pentru fiecare reparatie de care are nevoie utilajul tau. Suna-ne daca ai nevoie de numarul de telefon al unui profesionist din zona ta!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura