Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F2
Cod produs
YWU2JG93-MC
Out Of stock
Descriere
Ne adresam persoanelor care isi doresc aceleasi lucruri ca si noi: calitate, rapiditate si experienta, de aceea noi ne potrivim! Iti punem la dispozitie in permanenta o gama vasta de produse, printre care 100% se gaseste cel putin unul potrivit pentru fiecare situatie. Iti doresti o talpa calare stabilizator Caterpillar 428F2 rezistenta, asa e? Se afla chiar in depozitul nostru, iar pretul ei este unul de nerefuzat. Ai sa vezi!

Pentru ca productivitatea afacerii tale sa fie intr-un trend ascendent, nu iti permiti sa astepti zile in sir ca piesele de schimb pentru utilaje sa ajunga. Nu poti astepta nici dupa mecanicul care o va monta. Noi avem solutia in ambele cazuri. Ne contactezi telefonic si, dupa ce ti-am oferit toate detaliile de care ai nevoie, ai plasat comanda. Imediat dupa ce s-a inchis apelul, in timp ce tu te gandesti ce pret bun ai gasit, noi pregatim produsele pentru a fi livrate, iar curierul este in drum spre noi. Sa nu uiti sa ne intrebi si daca nu cunoastem cumva un mecanic care te poate ajuta. Raspunsul este da, avem prieteni mecanici in fiecare zona a tarii.

Talpa calare stabilizator Caterpillar 428F2 - o piesa demna de increderea ta!
In procesul de fabricatie, pentru a se asigura ca aceasta piesa de schimb isi va duce treaba la bun sfarsit, au fost folosite numai cele mai rezistente materiale. Desi este o componenta a echipajului tau ce trebuie schimbata o data la ceva timp, se dovedeste a fi fiabila si rezista cu brio uzurii. Destinata stabilizatorului, rolul sau este dat de gol de nume: stabilizarea echipamentelor in timpul exploatarii. Si se pricepe! Te vei convinge singur de calitatea ei chiar din momentul in care o vezi!

Oamenii informati sunt oameni de succes!
Noi asa credem, iar exemplele ne-au au fost multe pana acum. Suntem norocosi sa colaboram cu oameni frumosi, ale caror afaceri se dezvolta constant. De ce? Pentru ca toate alegerile lor sunt bine informate. Noi suntem aici pentru a juca un rol in succesul tau! Iti oferim informatii despre piesele de schimb potrivite, despre depanare si mentenanta necesara utilajului tau. Nicio situatie nu ne este straina, experienta este asul nostru din maneca!

Garantie
Inca esti putin sceptic? Nu uita ca orice talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 428F2 cumparata de la noi vine cu 6 luni de garantie. Nu ai nicio grija cand stii ca orice defect de fabricatie este acoperit de carte noi!

Livrare
La oras, comuna sau catun, oriunde ai sta, curierii nostri te gasesc una-doua. Ne contactezi pentru o oferta, iar aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 428F2 pleaca spre tine imediat dupa ce am inchis apelul cu tine.

Montaj
Nu numai ca iti este mai comod sa apelezi la un service autorizat pentru montajul pieselor de schimb, dar beneficiezi si de garantie si esti sigur ca totul este facut ca la carte. Ce putea fi mai bun de atat?

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura