Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Cod produs
0TNP7Z5Y-MC
Out Of stock
Descriere
De parca ar creste in copaci banii, poate am intelege putin mai mult de ce oamenii aleg piese de schimb de slaba calitate pentru utilajele lor. Pe cine pacalim, nici atunci! Iti spunem si de ce. Desi preturile lor sunt deseori mai mici comparativ cu ale celor de calitate superioara, rezistenta lor lasa de dorit. Pe langa faptul ca nu pot sustine corect utilajul tau, ceea ce ii va scadea din productivitate, ele cad repede prada uzurii si trebuie inlocuite prematur, intre timp utilajul tau fiind nefunctional. Ce inseamna asta? Bani aruncati pe fereastra. Incearca de data aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 432D si vei vedea diferenta!

Pe langa faptul ca este o piesa de inalta calitate, deci rezistenta in timp, vine la pachet cu un pret competitiv. Nu mai esti nevoit sa alegi intre calitate si pret cand cumperi de la ACN! Tot la noi gasesti si consultanta de care ai nevoie inainte de achizitia unei noi piese de schimb, dar si dupa. Ne oferim sa iti explicam in detaliu cum trebuie intretinute utilajele tale, toate acestea gratuit! De calitate te lasam sa te convingi singur. Banii tai sunt bine investiti!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 432D - stabilitate in orice situatie!
Alegerea piesei de schimb potrivite utilajului tau poate fi frustranta, stim. De ce recomandam noi acest produs? Sunt multe lucruri care ne-au convins in momentul in care am ales sa il aducem in depozitul nostru. Materialele si precizia cu care este facut ar fi unul dintre ele. Scopul lui este ca, odata montat pe stabilizator, sa ofere siguranta in timpul exploatarii utilajului, fie ca terentul este accidentat, moale sau inclinat. Randamentul este maxim in orice conditii!

Consultanta de incredere, mereu la indemana!
De la noi nu vei pleca niciodata cu produse care nu sunt compatibile cu utilajele tale. Dar nu numai! Oferim informatii complete despre intretinerea echipamentelor tale, reviziile tehnice, dar si rezolvari pentru orice situatie. Cartea noastra sunt clientii multumiti, asa ne dorim sa fii si tu! Lucrurile merg lin cand ai parteneri pe care te poti baza!

Garantie
Nu mai sta pe ganduri cand vine vorba de a achizitiona o talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 432D noua. Certificatul de garantie din cutie vizeaza eventualele defectiuni de fabricatie pentru 6 luni.

Livrare
Livratorii nostri au jucat Need for Speed in copilarie si isi spune cuvantul! Astazi ne apelezi, iar maine vei ajea deja o talpa calare stabilizator Caterpillar 432D noua. Noi ne facem treaba repede si bine, verifica coletul la livrare si te convingi singur!

Montaj
Nu incerca sa faci economii cand vine vorba de montaj, ca iti va iesi chiar pe dos. Cheama mereu un mecanic cu experienta. Suna-ne si iti dam rapid numarul de telefon al unui mester din judetul tau!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura