Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426
Cod produs
KIOU8BM9-MC
Out Of stock
Descriere
Si cand se lasa seara din Bucuresti in Timisoara, tu inca cauti piese de schimb pentru utilaje? Noi speram ca nu, dar tinand cont ca te afli acum aici, citind randurile acestea, credem ca asa este. Din fericire, cautarea ta se poate opri la noi. Fie ca este vorba e o talpa calare stabilizator Caterpillar 426 noua, ca cea asupra careia te-ai oprit, fie ca este vorba despre alta piesa de schimb, o gasesti aici. Pe noi ne gasesti mereu la telefon, pregatiti sa te ajutam.

Inzestrati cu multa experienta si pasiune in domeniul pieselor de schimb pentru utilaje, te ajutam sa faci mereu alegerea corecta.Fara indoiala vei gasi exact ceea ce ai nevoie printre miile de piese de schimb pentru utilaje din depozitul nostru. Ne aprovizionam continuu pentru a fi siguri ca nu este cerere pe care nu o putem onora. Tot telefonic, dupa ce am gasit produsul potrivit, iti facem o oferta de nerefuzat!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 426 este piesa de schimb pe care o cautai!
Incadram aceasta piesa de schimb in categoria elementelor de uzura si consumabile, dar ne uimeste de fiecare data. Urmele de uzura intarzie sa apara, iar tu te poti bucura mult timp de un utilaj bine sustinut! A fost conceputa pentru stabilizator, iar apoi fabricata din materiale de mare rezistenta. Lucreaza bine sub presiune si trece testul timpului, fiind cea mai buna alegere pentru utilajul tau.

Noi te sustinem!
Talpa de calare ofera sustinere utilajului tau, iar noi va sustinem pe tine si afacerea ta! Nu mai trebuie sa alegi intre pret si calitate, pentru ca ti le oferim pe amandoua. Ofertele noastre sunt de neratat. Pe langa asta, consultanta telefonica iti ofera cele mai valoroase informatii tehnice, toate 100% gratuite.

Garantie
Poti avea incredere in achizitia facuta! Orice defect de fabricatie al pe care il prezinta talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 426 este acoperit de noi pe o perioada de 6 luni.

Livrare
Iti tot zicem ca iti trimitem in cel mai scurt timp o talpa calare stabilizator Caterpillar 426 noua. Ce inseamna asta? Ne contactezi pentru a plasa comanda si dureaza mai putin de 24 de ore pana acesta ajunge la tine. O achiti tot atunci si este pregatit de lucru!

Montaj
Bine ar fi sa nu te gandesti sa te ocupi de montaj! Alege ca reparatiile sa fie mereu facute de catre profesionisti! Daca nu stii cum sa procedezi, suna-ne! Te punem in contact cu un mecanic iscusit.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura