Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare stabilizator Caterpillar 427F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 427F2
Cod produs
WJER2NMK-MC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand auzi sunete deranjante sau neobisnuite in timpul folosiri utilajelor tale, nu da muzica mai tare, nici nu-ti baga degetele in urechi incercand sa le eviti. Ele sunt mereu semnale de alarma. Inainte sa se ajunga la aceste sunete, cel mai probabil ai sarit peste ultima revizie tehnica. Mda…nu a iesit prea bine. Bine macar ca ai ajuns la noi! Avem pe stoc toate piesele de schimb de care ai nevoie, cum ar fi aceasta talpa calare stabilizator Caterpillar 427F2 de cea mai buna calitate.

Daca intentionai sa ne intrebi de unde stim sa iti zicem direct ca avem stoc pentru toate produsele ce-ti sunt necesare, iti zicem de acum ca nu am memorat pentru fiecare in parte. Stim doar ca avem in permanenta pe stoc cate o piesa de schimb de inalta calitate pentru fiecare nevoie. Suntem bucurosi sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie. Contacteaza-ne telefonic pentru a afla oferta noastra si nu numai!

Talpa calare stabilizator Caterpillar 427F2 ii ofera utilajului tau stabilitate!
Incadram aceasta piesa de schimb in categoria elementelor de uzura si consumabile, dar ne uimeste de fiecare data. Urmele de uzura intarzie sa apara, iar tu te poti bucura mult timp de un utilaj bine sustinut! A fost conceputa pentru stabilizator, iar apoi fabricata din materiale de mare rezistenta. Lucreaza bine sub presiune si trece testul timpului, fiind cea mai buna alegere pentru utilajul tau.

Noi te sustinem!
Talpa de calare ofera sustinere utilajului tau, iar noi te sustinem pe tine si afacerea ta! Nu mai trebuie sa alegi intre pret si calitate, pentru ca ti le oferim pe amandoua. Ofertele noastre sunt de neratat. Pe langa asta, consultanta telefonica iti ofera cele mai valoroase informatii tehnice, toate 100% gratuite.

Garantie
Trimitem catre tine talpa calare pentru stabilizator buldoexcavator Caterpillar 427F2 impreuna cu factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul unui defect de fabricatie, esti acoperit pentru nu mai putin de 6 luni.

Livrare
Este important ca afacerea ta sa nu sufere pauze prea lungi. Plaseaza astazi comanda printr-ul apel telefonic, iar maine talpa calare stabilizator Caterpillar 427F2 noua va ajunge la tine. Poti alege sa il verifici chiar atunci, iar plata o faci imediat dupa.

Montaj
Piesele de schimb de calitate superioara cer si un montaj ca atare. Cheama un specialist pentru a te ajuta in orice situatie! Nu stii unul? Te punem in contact cu unul din apropierea ta.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura