Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare Caterpillar 166-7870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 166-7870
Cod produs
8MN5XT14-MC
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta ai simtit de cateva ori pana acum ca nu te tii bine pe picioare din diferite motive. Te-a lovit canicula, te-ai ridicat prea repede din pat sau ai baut cu o bere prea mult. Nu este cel mai placut sentiment, asa-i? Asta spune si utilajul tau. Pe tine nu te putem ajuta cu prea multe, insa aceasta talpa calare Caterpillar 166-7870 se asigura ca utilajul tau nu va mai simti vreodata acest lucru. Ce usurare! Vrei sa stii mai multe despre cum functioneaza acest produs?

Noi vrem sa te invatam. Stiam ca nu degeaba invatam tot ce tine de acest univers tehnic. A venit vremea sa impartasim cunostintele noastre. Serviciul nostru de consultanta gratuita este beneficial atat pentru tine, cat si pentru noi. Tu gasesti raspunsuri pentru orice intrebare si indrumari inspre cele mai calitative piese de schimb, iar noi avem clienti fericiti. Sa stii cu nu te ajutam numai cu piesele de schimb! Te ajutam in identificarea si rezolvarea problemelor utilajelor tale, iar, cand este cazul, cu recomandarea unul mecanic.

Talpa calare Caterpillar 166-7870
Stabilitatea in timpul lucrarilor este grija principala a acestui produs. Facut din cele mai calitative materiale, rezistente din cale-afara, trece cu brio testele la care este supus in timpul fiecarei utilizari. Utilajul tau da performante de top numai cand are piese de schimb pe masura. Testeaza si convinge-te singur de calitate!

Incepe treaba informat!
Nu te poti apuca de treaba fara a avea toate informatiile necesare, asa ca ne contactezi pe noi. Ai pus intrebarile, ai ridicat problemele care te preocupa, iar noi am raspuns una-doua. Nu te gandi ca ne facem treaba pe fuga, ca nu o fusarim! Stim cat de important este timpul tau si il pretuim.

Garantie
Pe langa garantia calitatii, aceasta talpa calare Caterpillar 166-7870 vine si cu o garantie de 6 luni. Aceasta acopera orice eventual defect de fabricatie.

Livrare
Nu te pregati pentru perioade lungi de asteptare. Tu ne suni astazi pentru a comanda aceasta talpa calare Caterpillar 166-7870 potrivita pentru nevoile tale, iar maine o vei si primi.

Montaj
Importanta acestei piesei de schimb este foarte mare, de aceea iti doresti sa te asiguri ca este montata corespunzator. Cere ajutorul unui specialist pentru orice reparatie de care are nevoie utilajul tau.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura