Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare Caterpillar 9R-7825

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 9R-7825
Cod produs
HL13FENB-MC
Out Of stock
Descriere
Senzatie de ameteala? Nu stim sigur cum sa te ajutam, dar stim cu siguranta cum sa ajutam utilajele tale. Coicidenta face ca in depozitul nostru sa avem stoc permanent pentru aceasta talpa calare Caterpillar 9R-7825 de cea mai buna calitate. Nu ne-o ia gura pe dinainte cand spunem asta, suntem convinsi ca asa este. Cand vine vorba de piese de schimb pentru utilaje, nu este o intamplare daca ajungi la noi. Ne dorim ca clientii nostri sa beneficieze de toate produsele de care au nevoie in cel mai scurt timp, pentru ca stim cat de frustrant este ca echipamentele tale sa fie nefunctionale.

Nu stii exact de ce ai nevoie? Nu-i bai! Am adunat destula experienta in domeniu incat, printr-o simpla conversatie telefonica, sa identificam nevoile clientilor si sa gasim rezolvari rapide ale problemelor, oricat ar parea ele de grave. Nu in ultimul rand, stim cum sa gasim piesa de schimb perfecta pentru fiecare situatie si utilaj in parte. Te simtim putin sceptic, asa ca ce putem spune mai mult decat: apeleaza-ne si convinge-te singur?

Talpa calare Caterpillar 9R-7825 - calitatea ne-a convins
Stabilitatea in timpul lucrarilor este grija principala a acestui produs. Facut din cele mai calitative materiale, rezistente din cale-afara, trece cu brio testele la care este supus in timpul fiecarei utilizari. Utilajul tau da performante de top numai cand are piese de schimb pe masura. Testeaza si convinge-te singur de calitate!

Incepe treaba informat!
Nu te poti apuca de treaba fara a avea toate informatiile necesare, asa ca ne contactezi pe noi. Ai pus intrebarile, ai ridicat problemele care te preocupa, iar noi am raspuns una-doua. Nu te gandi ca ne facem treaba pe fuga, ca nu o fusarim! Stim cat de important este timpul tau si il pretuim!

Garantie
Inca esti putin sceptic? Nu uita ca orice talpa calare Caterpillar 9R-7825 cumparata de la noi vine cu 6 luni de garantie. Nu ai nicio grija cand stii ca orice defect de fabricatie este acoperit de carte noi!

Livrare
La oras, comuna sau catun, oriunde ai sta, curierii nostri te gasesc una-doua. Acesta talpa calare Caterpillar 9R-7825 pleaca spre tine imediat dupa ce am inchis apelul cu tine. Contacteaza-ne acum, maine va fi a ta!

Montaj
Ultimul pas in ingrijirea corecta a utilajelor tale este sa te asiguri ca fiecare reparatie sa fie facuta de catre specialisti. Oricat de mica este piesa de schimb, un mecanic iscusit se asigura ca este montata corespunzator.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura