Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare Caterpillar 4165515

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 4165515
Cod produs
B6S3R95I-MC
Out Of stock
Descriere
Stii tendinta omului de a fi tot mai fericit cu fiecare ora scursa din programul de munca? O stim si noi, doar o simtim pe propria piele. Chiar si acum, in momentul in care tu citesti aceste randuri, incepe sa ne apara un zambet timid in coltul buzelor. Inainte sa iti faci o parere gresita, asculta-ne motivele! Satisfactia de pe chipul fiecarui client, felul in care respira usurat dupa ce afla ca probleme lui au o rezolvare, astea-s lucruri ce ne bucura pe noi. In momentul de fata, ne bucura faptul ca tu cauti o talpa calare Caterpillar 4165515 de top, iar noi o avem permanent in depozitele noastre.

Am vorbit pana acum de noi, hai sa vorbim si despre tine. Nu este suficient sa iti spunem ce ferchese sunt piesele de schimb pentru utilaje pe care le comercializam, trebuie sa iti spunem si de ce. Din motivul acesta, si nu numai, am pornit programul nostru de consultanta 100% gratuita. Ascultam cu atentie problema cu care te confrunti, gasim cauza si rezolvarea. Iti spunem si de ce acest produs este cel potrivit, iar daca nu este, nu e stres! Gasim cu siguranta in depozit exact ceea ce ai tu nevoie.

Talpa calare Caterpillar 4165515 - siguranta vine pe primul loc!
Stabilitatea in timpul lucrarilor este grija principala a acestui produs. Facut din cele mai calitative materiale, rezistente din cale-afara, trece cu brio testele la care este supus in timpul fiecarei utilizari. Utilajul tau da performante de top numai cand are piese de schimb pe masura. Testeaza si convinge-te singur de calitate!

Incepe treaba informat!
Nu te poti apuca de treaba fara a avea toate informatiile necesare, asa ca ne contactezi pe noi. Ai pus intrebarile, ai ridicat problemele care te preocupa, iar noi am raspuns una-doua. Nu te gandi ca ne facem treaba pe fuga, ca nu o fusarim! Stim cat de important este timpul tau si il pretuim!

Garantie
Vrem ca serviciile noastre sa fie de cea mai buna calitate, asa ca nu te lasam la greu! Orice defecte de fabricatie ale produsului talpa calare Caterpillar 4165515 achizitionat de la noi, desi rar intalnite, sunt acoperite de catre noi pe o perioada de 6 luni.

Livrare
Singurul lucru care ramane de facut este sa plasezi o comanda printr-un apel telefonic. Noi vom trimite imediat aceasta talpa calare Caterpillar 4165515 catre tine, dureaza numai 24 de ore pana ajunge.

Montaj
Ai ales piese de schimb de cea mai inalta calitate, de aceea apelezi mereu la mecanici cu experienta pentru fiecare reparatie de care are nevoie utilajul tau. Daca esti in cautarea unui profesionist, apeleaza-ne! Sigur stim unul din judetul tau.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura