Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare Caterpillar 1667870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 1667870
Cod produs
RP9QU1S2-MC
Out Of stock
Descriere
Siguranta ta si a echipamentului tau sta in piesele de schimb de inalta calitate si intr-un plan de mentenanta bine pus la punct, pe care sa il urmezi cu rigurozitate. Utilajul tau are nevoie de unele inlocuiri periodice, iar talpa calare Caterpillar 1667870 este una dintre ele. Volumul mare de lucru si utilizarea intensa vor produce urme de uzura asupra oricarei componenta, iar aceasta nu este o exceptie. Ce poti face, insa, este sa te asiguri de calitatea superioara a acesteia, te vei bucura o perioada lunga de ea!

Ti-am mai spus si repetam, nu este suficient sa alegi produse de calitate, pentru ca intervin si alti factori in performanta optima a utilajelor tale. Aici vorbim, da, despre mentenanta si reviziile tehnice riguroase. Obtinerea rezultatelor dorite implica efort si din partea ta. Efortul nu este, totusi, atat de mare cand ne ai pe noi alaturi. Iti stam aproape cu idei practice si sfaturi atat despre ingrijirea utilajelor, cat si despre alegerea celor mai bune piese de schimb pentru ele.

Talpa calare Caterpillar 1667870 vine in sprijinul afacerii tale!
Stabilitatea in timpul lucrarilor este grija principala a acestui produs. Facut din cele mai calitative materiale, rezistente din cale-afara, trece cu brio testele la care este supus in timpul fiecarei utilizari. Utilajul tau da performante de top numai cand are piese de schimb pe masura. Testeaza si convinge-te singur de calitate!

Incepe treaba informat!
Nu te poti apuca de treaba fara a avea toate informatiile necesare, asa ca ne contactezi pe noi. Ai pus intrebarile, ai ridicat problemele care te preocupa, iar noi am raspuns una-doua. Nu te gandi ca ne facem treaba pe fuga, ca nu o fusarim! Stim cat de important este timpul tau si il pretuim

Garantie
Pentru ca stim cat de important este sa ai incredere in produsele pe care le achizitionezi, iti trimitem aceasta talpa calare Caterpillar 1667870 impreuna cu un certificat de garantie. Acesta are 6 luni de valabilitate si vizeaza eventualele defecte de fabricatie.

Livrare
Apeleaza-ne si comanda acum o noua talpa calare Caterpillar 1667870 din depozitul nostru! Ajunge la tine in 24 de ore, iar plata se face tot atunci. Easy peasy.

Montaj
Montarea acestei piese nu este nici pe departe atat de usoara pe cat ar parea. Pentru ca aceasta sa isi faca treaba corespunzator, vei avea nevoie de un mecanic priceput. Daca nu stii inca unul, iti trimitem noi unul chiar din judetul tau.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura