Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare Caterpillar 9R7825

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 9R7825
Cod produs
UJXLY2EH-MC
Out Of stock
Descriere
Ai picat si tu in capcana aia in care iti avertizezi copiii ca nu tot ce vad pe internet este adevarat in timp ce iti comanzi o piesa de schimb de proasta calitate? Noi nu. Cel putin nu cand vine vorba de piesele de schimb, ca in rest…In fine, haide sa vorbim acum despre ce intereseaza de tine, anume o talpa calare Caterpillar 9R7825 noua si de cea mai buna calitate. Cea veche te-a parasit prematur, nu mai vrei sa se repete istoria. Astrele-s de partea ta astazi, ai ajuns acolo unde trebuia. Gasesti exact ce ai nevoie in depozitele noastre.

De unde stim sa iti spunem de la inceput ca o avem, fara sa verificam stocurile? Pentru ca facem constant aprovizionare, stim cat de ineficient este sa astept zile in sir dupa un produs care pare ca nu mai vine. In tot acest timp, excavatorul tau este pur si simplu instabil, ce sa mai faci cu el? Nimic. Grijile-s de domeniul trecutului cand colaborezi cu noi, pe bune. Venim cu raspunsuri si rezolvari simple si practice pentru orice situatie delicata, iar piesele de schimb comandate ajung la tine maine. Apeleaza-ne si te vei convinge singur! Te intrebi de ce nu ai aflat de noi mai devreme? Asta ne intrebam si noi…

Talpa calare Caterpillar 9R7825 - o piesa de baza pentru utilajul tau!
Stabilitatea in timpul lucrarilor este grija principala a acestui produs. Facut din cele mai calitative materiale, rezistente din cale-afara, trece cu brio testele la care este supus in timpul fiecarei utilizari. Utilajul tau da performante de top numai cand are piese de schimb pe masura. Testeaza si convinge-te singur de calitate!

Incepe treaba informat!
Nu te poti apuca de treaba fara a avea toate informatiile necesare, asa ca ne contactezi pe noi. Ai pus intrebarile, ai ridicat problemele care te preocupa, iar noi am raspuns una-doua. Nu te gandi ca ne facem treaba pe fuga, ca nu o fusarim! Stim cat de important este timpul tau si il pretuim!

Garantie
Ti-am spus deja ca oferim servicii de calitate de la inceput pana la final, Tocmai de asta, cans achizitionezi o talpa calare Caterpillar 9R7825 noua, iti oferim si un certificat de garantie. Poti fi calm stiind ca, timp de 6 luni, orice defect de fabricatie este problema noastra.

Livrare
Contacteaza-ne pentru a plasa comanda, iar de restul ne ocupam noi. Apelam mereu la serviciul de curierat rapid, in asa fel aceasta talpa calare Caterpillar 9R7825 ajunge la tine in timp record. Poti opta sa verifici produsul la livrare si atunci se face si plata.

Montaj
Nu numai ca iti este mai comod sa apelezi la un service autorizat pentru montajul pieselor de schimb, dar beneficiezi si de garantie. Ce putea fi mai bun de atat? Probabil faptul ca, daca ai nevoie, noi trimitem spre tine un specialist chiar din judetul tau!

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura