Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Talpa calare Caterpillar 416-5515

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416-5515
Cod produs
NF2KG13R-MC
Out Of stock
Descriere
Acum multi ani au fost puse bazele acestei afaceri. Ca in orice lucru in care pui pasiune, a implicat sacrificii, lacrimi, stres, dar nu fara roade! Implinirea ne-o oferi tu, cel ce apreciezi munca, experienta si perseverenta noastra. Cautam constant sa ne imbunatatim, atat din motive lipsite de sine, cum ar fi satisfactia clientilor, cat si din motive ceva mai egoiste: mandria noastra este adusa de catre clientii multumiti. Depozitul nostru este in constanta expansiune, locul in care gasesti orice piesa de schimb cauti. Astazi ai venit pentru a cauta o talpa calare Caterpilar 416-5515 noua, nici gand sa te dezamagim.

Pentru tine, aprovizionam constant depozitul nostru cu cele mai calitative produse ce asteapta rabdator pe rafturi. Cum s-a plasat comanda, cum au luat-o la fuga spre tine. Avand in continuare ca si scop satisfactia clientilor, am ales sa oferim si servicii de consultanta tehnica 100% gratuita. Iti oferim informatii despre produsele care te intereseaza, dar te ajutam si sa gasesti nucleul defectiunilor cu care se confrunta utilajul tau. Nu va mai exista niciodata piesa de schimb pe care sa o achizitionezi cu jumatate de inima!

Talpa calare Caterpillar 416-5515 sta la baza afacerii tale!
Stabilitatea in timpul lucrarilor este grija principala a acestui produs. Facut din cele mai calitative materiale, rezistente din cale-afara, trece cu brio testele la care este supus in timpul fiecarei utilizari. Utilajul tau da performante de top numai cand are piese de schimb pe masura. Testeaza si convinge-te singur de calitate!

Incepe treaba informat!
Nu te poti apuca de treaba fara a avea toate informatiile necesare, asa ca ne contactezi pe noi. Ai pus intrebarile, ai ridicat problemele care te preocupa, iar noi am raspuns una-doua. Nu te gandi ca ne facem treaba pe fuga, ca nu o fusarim! Stim cat de important este timpul tau si il pretuim!

Garantie
Nu iti face griji, acasta talpa calare Caterpillar 416-5515 nu iti vine de una singura. Vine alaturi de factura de factura fiscala si certificatul de garantie. Orice defect de fabricatie este responsabilitatea noastra pentru 6 luni!

Livrare
Apeleaza-ne si comanda acum o talpa calare Caterpillar 416-5515 noua din depozitul nostru. Ajunge la tine in 24 de ore, iar plata se face tot atunci.

Montaj
Montarea acestei piese de schimb nu este nici pe departe atat de usoara pe cat ar parea. Pentru ca aceasta sa isi faca treaba corespunzator, vei avea nevoie de un mecanic priceput. Daca nu stii inca unul, iti trimitem noi unul chiar din judetul tau.

Specificatii tehnice

Lungime - 350mm
Latime - 225mm
Grosime - 47mm
3 picioruse cu gauri filetate, diametru 13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura