Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 434

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434
Cod produs
5B6ELYCF-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajului tau i se clatina vreun dinte? Ori deja a ramas stirb? Nu-ti fa griji, se rezolva cat ai zice peste. Avem pentru tine un set surub piulita dinte Caterpillar 434 de foarte buna calitate, realizat cu maxima precizie si atentie la detalii. Or fi suruburi pe toate drumurile, dar nu toate-s bune pentru remedierea problemei tale. Pentru prinderea si fixarea impecabila a dintilor de la cupa masinariei tale, foloseste astfel de piese super rezistente, din materiale speciale, de calitate. Caci sarcinile-s grele, stii si tu, dar piesele acestea fac fata cu brio solicitarii.

Ca sa poti lucra nestingherit de intreruperi vreme indelungata, ofera-i utilajului tau o intretinere fara de cusur. Efectueaza la timp interventiile tehnice pe care ti le cere si foloseste intotdeauna piese de calitate, nu umbla cu improvizatii sau vechituri. Daca iei fraiele in mana de la primele simptome, poti evita neplaceri mai mari. Te invatam noi cum sa faci ca sa mearga toate ca pe roate! Spune-ne povestea utilajului tau si noi venim cu solutiile. De la A la Z!

Set surub piulita dinte Caterpillar 434 - o alegere inspirata!
In arhitectura utilajului tau, fiecare chichita conteaza si fiecare piesa are rolul sau bine definit, chiar daca e vorba de un simplu surub sau piulita. Cand vreuna se deterioreaza, nu-si mai poate indeplini misiunea si nici tu nu mai poti lucra asa cum ar trebui. Acest set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 434 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau. Utilajul tau are nevoie de astfel de piese rezistente, nu le neglija importanta.

Ai intrebari? Cauti solutii? Aici suntem!
Defectiunile sunt o povara, oricum ai da-o. Stres, alergatura, timp pierdut, bani cheltuiti. Hai sa facem lucrurile mult mai simple! Cand te confrunti cu o problema tehnica, intrebarile curg prin mintea ta. Nu-ti mai bate capul in cautarea solutiilor potrivite, le primesti de la noi prompt, cu un simplu apel telefonic. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita, contacteaza-ne si scapa de griji!

Livrare
Timpul este o resursa pretioasa si nu ne permitem sa ti-o irosim. Iti vom livra acest set surub piulita dinte Caterpillar 434 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti online o oferta si ne punem in miscare. De asemenea, ai posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

Surubari gasesti pe toate drumurile, dar nu-ti recomandam sa te incurci cu ei. Geaba piesele sunt de calitate daca sunt montate aiurea. Apeleaza pentru montaj la un atelier autorizat, pentru a avea garantia unei functionari impecabile. De nu stii incotro s-o apuci, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi din zona ta.

Surub M12x50 (din care 30 filet)
Cap hexagonal pentru cheie de 19
Piulita M12 cu frana
Trimite mesaj
Din Gura in Gura