Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Bobcat 313

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 313
Cod produs
1FVXIKYN-AT
Out Of stock
Descriere
Salveaza-ti timpul si imbunatateste-ti performantele! Avem solutia perfecta pentru o fixare desavarsita a dintilor de la cupa utilajului tau. Foloseste acest set surub piulita dinte Bobcat 313 si-o sa te tina mult si bine, daca montajul se ridica la inaltime. Sunt piese de nota zece, extrem de rezistente si de fiabile, capabile de rezultate remarcabile. Nu se lasa coplesite de uzura cu una, cu doua, caci sunt fabricate dintr-un metal special ce le confera durabilitate. Asigura-te ca incap pe mainile unui mecanic priceput si te vei bucura de rezultate remarcabile.

Daca tii cont de cateva reguli simple, iti vei putea mentine utilajul sanatos si performant vreme indelungata. Pune accent pe calitate in alegerea pieselor de schimb pe care i le oferi, dar si in ce priveste interventiile tehnice. Nu apela la improvizatii, apeleaza la persoane calificate pentru a obtine cele mai bune rezultate. De vrei sa fii bine informat in ce priveste intretinerea utilajului tau, discuta cu specialistii nostri! Vei beneficia de suport tehnic personalizat, care te va ajuta sa lucrezi eficient, fara risipa de timp, de bani sau energie. Suna-ne, e simplu!

Set surub piulita dinte Bobcat 313 - un ajutor de nadejde!
Poate nu par ele cine stie ce piese, insa rolul lor este semnificativ in ansamblul utilajului tau. Le intalnesti in multe ocazii si trebuie sa te asiguri ca le alegi pe cele potrivite necesitatii tale. Spre exemplu, acest set surub si piulita dinte miniincarcator Bobcat 313 este necesar pentru prinderea si fixarea dintilor de la cupa utilajului tau. Cand dintii nu sunt ferm pozitionati in locurile lor, randamentul lasa de dorit, de aceea este esential ca suruburile si piulitele care ii fixeaza sa fie cat mai rezistente si mai calitative.

Ai nevoie de mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!
Echipa noastra de specialisti intr-ale utilajelor este pregatita sa-ti limpezeasca neclaritatile si sa identifice cele mai avantajoase solutii de remediere a defectiunilor cu care te confrunti. De nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese ori de cauza problemei tehnice, primesti rapid raspunsurile de care ai nevoie, scutind si timp, dar si neuroni. N-are rost sa-ti bati capul de unul singur, cand beneficiezi de consultanta gratuit. Contacteaza-ne! Economisesti si timp, si bani, dar si energie. Si-o sa-ti mearga din plin!

Promptitudinea este foarte importanta pentru noi, caci stim ca iti doresti sa intri cat mai rapid in posesia pieselor de care ai nevoie. Primesti acest set surub piulita dinte Bobcat 313 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic. Dar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

Piesele-s de calitate, dar conteaza mult cum sunt montate. Ca sa beneficiezi de o fixare impecabila, lasa montajul pe mainile unor profesionisti, nu te incurca la intamplare cu orice mester de ocazie. Daca ai nevoie de o recomandare, te punem noi in contact cu un mecanic de incredere din apropierea ta.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura