Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Bobcat E17

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E17
Cod produs
JC3U0EW4-AT
Out Of stock
Descriere
Ironia sortii - randamentul masivului tau utilaj depinde uneori de-un surub si-o piulita. Si n-ai de ales, trebuie sa te conformezi cerintelor acestuia. Pentru fixarea dintilor de la cupa utilajului tau, tocmai suruburile si piulitele sunt baza. Cu ajutorul acestui set surub piulita dinte Bobcat E17 ii mentii utilajului tau dantura impecabila. O fixezi si acolo sta vreme indelungata, caci piesele acestea sunt extrem de rezistente, nu le sperie nici sarcinile dificile, nici solicitarea intensa. Sunt perfect compatibile si cu modelul Bobcat E17Z.

Stim ca defectiunile sunt ultimul lucru pe care ti l-ai dori, caci ai nevoie ca utilajul tau sa fie in perfecta stare de functionare ca sa-ti poti face treaba cu el. Si cum timpul e si el un factor de stres, apeleaza la noi cand intampini probleme tehnice si le vom rezolva in doi timpi si trei miscari, ca sa nu-ti tii prea mult utilajul pe tusa. Avem o sumedenie de piese de schimb de cea mai buna calitate, dar si o echipa de specialisti intr-ale utilajelor care te vor consilia pas cu pas. Suna-ne!

Set surub piulita dinte Bobcat E17 - o alegere inspirata!
Utilajul tau masiv se poate crampona de lipsa unui surub sau a unei piulite. Daca-i lipsesc, nu-si mai poate face treaba in parametri optimi, vezi prea bine. Si sunt multe locuri in ansamblul sau unde dai peste ele. Par toate la fel, la prima vedere, insa fiecare are rolul sau. Acest set surub si piulita dinte miniexcavator Bobcat E17 are grija ca utilajul tau sa nu ramana stirb, caci este folosit la prinderea si fixarea dintilor de la cupa acestuia.

Cand esti in ceata, contacteaza-ne!
Stim cat de complicate pot parea de multe ori problemele tehnice. Iti privesti utilajul suferind si nu stii ce sa-i faci ca sa-l vindeci. Sau, chiar de stii, nu esti chiar sigur ca solutia gandita de tine rezolva problema. Pentru asta sunt aici specialistii nostri! Ei cunosc foarte bine secretele utilajelor si se documenteaza in permanenta, incat stiu tot ce misca in lumea dinamica a utilajelor. Nu-ti mai bate capul, ai alta misiune de indeplinit. Vindecarea utilajului tau este sarcina noastra. Contacteaza-ne si expune-ne pe scurt situatia, iar noi vom identifica rapid cele mai eficiente solutii. Simplu! Si… gratuit!

Pregateste-te, ca vine! Acest set surub piulita dinte Bobcat E17 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic. Dar daca esti prin apropiere ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

Pentru rezultate maxime, nu lasa montajul pe mainile oricui spune ca se pricepe. Lucreaza cu profesionisti, e mai sigur. N-ai de ce sa risti un montaj incorect, sa pierzi vremea de doua ori. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura