Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Bobcat 130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 130
Cod produs
OCTMLEBU-AT
Out Of stock
Descriere
Daca are probleme cu dantura, randamentul sau are de suferit. Si rezolvarea nu-i la dentist, e chiar aici, la noi! Avem pentru utilajul tau un set surub piulita dinte Bobcat 130 impecabil, compus din piese de foarte buna calitate, super rezistente si fiabile, cu ajutorul carora dintii acestuia isi vor recapata forta. Fixati ca la carte, isi vor face treaba de minune vreme indelungata. Iar surubul acesta cu piulita sa vor avea grija sa ai rezultate excelente vreme indelungata, caci nu cedeaza cu una, cu doua, chiar de conditiile de lucru sunt din cele mai dificile. Sunt pregatite sa le infrunte fara probleme, gratie metalului special din care au fost fabricate.

Mizeaza pe calitate si-o sa-ti mearga toate din plin! Ti-am pregatit o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Alege-le pe cele care-ti sunt de trebuinta cand utilajul tau da semne de oboseala. De ai nevoie de indrumare, nu te sfii sa ne contactezi! Specialistii nostri te asculta cu rabdare si intelegere si iti furnizeaza prompt informatiile de care ai nevoie pentru a iesi din impas. Rezultate maxime cu eforturi minime - suna-ne!

Set surub piulita dinte Bobcat 130 - o alegere inspirata!
Suruburile si piulitele sunt printre cele mai uzuale piese, dar asta nu inseamna ca-s lipsite de importanta. In maruntaiele utilajului tau vei intalni o sumedenie, dar vezi bine ca nu toate-s la fel. Fiecare cu rolul sau bine determinat.  Acest set surub si piulita dinte miniexcavator Bobcat 130 formeaza o pereche nemaipomenita destinata este prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau.

Sfatul potrivit in momentele-cheie te scuteste de multe neplaceri!
Cand nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese ori daca nu dai de cap vreunei defectiuni, nu-ti mai bate capul, contacteaza-ne! Te ajutam sa iesi la liman. Avem o echipa de specialisti intr-ale utilajelor pregatita sa-ti furnizeze toate informatiile de care ai nevoie pentru a rezolva rapid si eficient orice problema tehnica pe care o intampini. Salvezi si timp, si bani, si energie daca tii cont de recomandarile noastre. Contacteaza-ne, consultanta e din partea casei!

Pentru ca stim cat de pretios este timpul pentru tine, ne vom misca super rapid! Primesti acest set surub piulita dinte Bobcat 130 in cel mai scurt timp, oriunde in tara te-ai afla. Suna-ne sau online o oferta! Poti veni si la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

N-o parea mare scofala sa montezi un surub si o piulita, dar totusi sunt cateva aspecte ce trebuie bifate si pe care specialistii le cunosc cel mai bine. Ca sa te bucuri de cele mai bune rezultate, apeleaza pentru montaj la persoane calificate. Te punem in contact cu niste mesteri priceputi din zona ta, daca ai nevoie de ajutor.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura