Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Bobcat 610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 610
Cod produs
QD9ZPE8O-AT
Out Of stock
Descriere
Detaliile fac diferenta. Poti lucra eficient vreme indelungata daca acorzi atentia cuvenita ingrijirii utilajului tau. Acest set surub piulita dinte Bobcat 610 este o alegere excelenta pentru a asigura o fixare impecabila a dintilor utilajului tau. Surubul se potriveste de minune cu piulita sa, impreuna fac o echipa pe cinste, ce rezista mult si bine in fata dificultatilor. Montate corespunzator, iti ofera performante remarcabile. Mititele cum le vezi, sunt piese de cursa lunga, ce nu se sperie de provocari.

Utilajul tau are nevoie de piese de cea mai buna calitate pentru a putea depasi cu brio obstacolele. O sumedenie de factori pun presiuni asupra sa si fara ajutoare de nadejde, incepe sa dea semne de oboseala. Asigura-i resursele de care are nevoie pentru a face fata defectiunilor! Gasesti la noi orice piesa de schimb i-ar fi necesara, si nu facem compromisuri in privinta calitatii lor. Mai mult, daca ai dubii in privinta compatibilitatii pieselor, ori nu esti sigur ce-l doare, poti discuta cu specialistii nostri. Vor gasi rapid cea mai avantajoasa solutie - suna-ne!

Set surub piulita dinte Bobcat 610 - o alegere inspirata!
In arhitectura utilajului tau, o sumedenie de piese isi dau concursul ca sa iasa treaba buna. Ca-s mai mari ori mai mici, mai simple ori mai complexe, fiecare stie ce are de facut. Acest set surub si piulita dinte miniincarcator Bobcat 610 se ocupa de prinderea si fixarea dintilor utilajului tau. Chiar de nu sunt ele piese prea complicate si sunt atat de mici, rolul lor este important pentru randamentul utilajului tau.

Un sfat potrivit in momentele dificile iti aduce zambetul pe buze!
Uita de stresul defectiunilor! Suntem aici pentru a-ti veni in ajutor. Ca sa nu-ti mai bati capul in cautarea solutiilor potrivite pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti, ne-am gandit ca ti-ar fi extrem de util serviciul de consultanta gratuita. Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie si raspunde prompt solicitarilor tale. Fie ca nu reusesti sa depistezi cauza unei defectiuni ori nu esti convins de compatibilitatea unei piese, ori poate vrei sa afli mai multe despre intretinerea utilajului tau pe termen lung, vei primi raspunsuri clare, concise, adaptate nevoilor tale. Contacteaza-ne!

Stim ca time is money, de aceea ne vom pune rapid in miscare, astfel incat acest set surub piulita dinte Bobcat 610 sa ajunga la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online . De asemenea, poti veni sa ridici coletul si de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Cand montajul lasa de dorit, nici performantele pieselor nu mai sunt cele la care te-ai astepta. Ba chiar ar putea fi compromise si piesele conexe. Nu lasa orice amator sa-si bage nasul, chiar daca nu pare mare scofala sa pui un surub si o piulita. Apeleaza la persoane specializate, e mai sigur asa. De ai nevoie, iti trimitem o echipa de interventie profesionista.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura