Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Caterpillar 301.6C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 301.6C
Cod produs
H0KP6RBE-AT
Out Of stock
Descriere
Un astfel de set surub piulita dinte Caterpillar 301.6C este alegerea perfecta pentru fixarea dintilor utilajului tau. Ai nevoie de astfel de piese super rezistente si fiabile, daca n-ai chef sa tot stai sa surubaresti. Caci sarcinile sunt grele, stii si tu, iar dintii astia nu-s slabiti o clipa, ceea ce pune presiune pe sistemul lor de prindere. Insa cu surubul acesta si piulita lui pereche, ai scapat de-o grija pe termen lung. Montate corespunzator asigura o fixare desavarsita si durabila, iar tu vei putea lucra din nou linistit, in ritumul in care ti-ai propus.

Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune, nu te stresa, nu-ti bate capul - apeleaza la noi! Ti-am pregatit o gama generoasa de piese de schimb impecabile pentru utilajul tau, caci nu facem compromisuri in privinta calitatii. Si, pentru ca stim cat de mult conteaza sa poti rezolva problema dintr-o lovitura, iti simplificam misiunea! Specialistii nostri sunt pregatiti sa te ghideze. Suna-ne, vei avea acces rapid la cele mai eficiente solutii, cu minime eforturi din partea ta!

Set surub piulita dinte Caterpillar 301.6C - pentru o functionare impecabila!
Pentru a te bucura la maxim de performantele utilajului tau, fiecare chichita conteaza. Acorda atentia cuvenita fiecarei piese, caci toate isi au rolul lor in intregul ansamblu, contribuind la functionarea optima a acestuia. Spre exemplu, acest set surub si piulita dinte miniexcavator Caterpillar 301.6C este responsabil de prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, avand un impact considerabil asupra randamentului acestuia.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Oricum ai privi lucrurile, nu-i nicio placere sa ai de-a face cu o problema tehnica. Si pentru ca putem sa te ajutam sa depasesti cat mai usor astfel de momente neplacute, o facem cu drag. Specialistii nostri intr-ale utilajelor te consiliaza pas cu pas, de la primul simptom, pana la final, pentru a putea beneficia de o remediere ca la carte, cat mai avantajoasa si mai eficienta. Contacteaza-ne, vei primi informatii pretioase si ponturi utile in relatia cu utilajul tau! Este simplu si este si gratuit!

Intelegem urgenta si punem accent pe promptitudine. Nu te vom tine prea mult in loc, vei primi acest set surub piulita dinte Caterpillar 301.6C super rapid. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca montajul nu este efectuat corect, poti avea surprize neplacute, oricat de calitative ar fi piesele. Sa nu mai spunem ca te poti trezi si cu alte stricaciuni. Chiar de-i vorba de o interventie banala, iti recomandam s-o incredintezi unor persoane specializate, care vor sti exact ce au de facut ca sa iasa o treaba buna. La nevoie, iti trimitem noi pe cineva pregatit!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura