Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Caterpillar 301.5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 301.5
Cod produs
L0E2W7NR-AT
Out Of stock
Descriere
De vrei sa ramana la datorie, asigura-te ca dintii utilajului tau sunt fixati impecabil la locurile lor. Verifica periodic starea sistemului de prindere si inlocuieste suruburile si piulitele ce dau semne de uzura. Daca deja si-au luat zborul, treaba e si mai urgenta, iar noi iesim la inaintare cu solutia ce te va scoate din impas. Acest set surub piulita dinte Caterpillar 301.5  este o alegere nemaipomenita pentru prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, caci piesele care-l compun dau dovada de rezistenta deosebita si sunt super fiabile. Montate corespunzator, isi fac treaba ca la carte vreme indelungata, caci nu se lasa infrante cu una, cu doua.

Avem o sumedenie de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Alege-le pe cele de care ai nevoie pentru a-i reda vigoarea utilajului tau. Daca ai dubii in privinta compatibilitatii vreunei piese, ori nu reusesti sa dai de cap vreunei defectiuni, nu-ti fa griji, specialistii nostri iti stau la dispozitie si raspund cu drag solicitarilor tale. Suna-ne, vei primi informatii pretioase si ponturi utile legate de intretinerea utilajului tau!

Set surub piulita dinte Caterpillar 301.5 - pentru o functionare impecabila!
Orice piesa isi are rolul sau bine definit pentru functionarea optima a masinariei tale. Chiar si banalele suruburi si piulite se dovedesc indispensabile, de aceea trebuie sa le acorzi atentia care li se cuvine. Misiunea acestui set surub si piulita dinte miniexcavator Caterpillar 301.5 este prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, avand impact considerabil asupra randamentului acestuia.

Un sfat potrivit te scuteste de eforturi inutile!
Orice defectiune pune presiune pe tine, fiind un factor suplimentar de stres. Dar cand ai pe cine te baza, depasesti mult mai usor momentele neplacute. Iti oferim consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajului tau, ca sa fii sigur ca achizitionezi piesele de schimb potrivite si ca stii ce ai de facut pentru a-ti mentine utilajul in cea mai buna forma. E simplu - ne contactezi si vei avea acces la solutii personalizate, eficiente si avantajoase, economisind si timp, si bani, si energie!

Timpul este pretios, nu ti-l vom irosi. Iti livram acest set surub piulita dinte Caterpillar 301.5 super rapid. Il primesti in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau solicita o oferta online . De asemenea, ai si posibilitatea sa vii la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Orice interventie tehnica ar fi ideal sa fie efectuata de persoane calificate, chiar de nu pare mare lucru, ei stiu mai bine ce aspecte au de bifat ca sa mearga totul brici. De ai nevoie, iti trimitem noi o echipa de incredere. Da-ne de veste!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura