Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Caterpillar 301.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 301.6
Cod produs
PZLV1YIE-AT
Out Of stock
Descriere
Daca dintii utilajului tau nu sunt bine fixati la locurile lor, pot aparea surprize neplacute, iar ritmul tau de lucru va scadea. Remedierea problemei nu-i deloc dificila, daca faci alegerile potrivite. Avem o solutie nemaipomenita pentru tine! Acest set surub piulita dinte Caterpillar 301.6 merita din plin increderea ta, caci asigura o fixare de nota zece vreme indelungata. Piesele care-l compun sunt super rezistente si fiabile, nu vor ceda cu usurinta in fata sarcinilor grele pe care le au de infruntat. Cu un montaj adecvat, isi vor face treaba excelent mult timp de-acum incolo.

Iti poti intretine impecabil utilajul fara sa-ti faci gaura in buget. Investind inteligent in piese de schimb de cea mai buna calitate si tinand cont de cateva aspecte deloc complicate, vei reusi sa faci in timp economii considerabile, bucurandu-te totodata de performante excelente din partea utilajului tau. Gasesti la noi toate resursele de care ai nevoie, piesele de schimb pe care ti le punem la dispozitie sunt atent selectionate si rezista mult si bine chiar si in conditii dificile. Mai mult, iti oferim si suport tehnic adaptat nevoilor tale. Te asteapta cele mai avantajoase solutii, oricand te afli in impas. Suna-ne!

Set surub piulita dinte Caterpillar 301.6 - pentru un plus de eficienta!
Pentru a te bucura la maxim de performantele utilajului tau, fiecare chichita conteaza. Acorda atentia cuvenita fiecarei piese, caci toate isi au rolul lor in intregul ansamblu, contribuind la functionarea optima a acestuia. Spre exemplu, acest set surub si piulita dinte miniexcavator Caterpillar 301.6 este responsabil de prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, avand un impact considerabil asupra randamentului acestuia.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Oricum ai privi lucrurile, nu-i nicio placere sa ai de-a face cu o problema tehnica. Si pentru ca putem sa te ajutam sa depasesti cat mai usor astfel de momente neplacute, o facem cu drag. Specialistii nostri intr-ale utilajelor te consiliaza pas cu pas, de la primul simptom, pana la final, pentru a putea beneficia de o remediere ca la carte, cat mai avantajoasa si mai eficienta. Contacteaza-ne, vei primi informatii pretioase si ponturi utile in relatia cu utilajul tau! Este simplu si este si gratuit!

Intelegem urgenta si punem accent pe promptitudine. Nu te vom tine prea mult in loc, vei primi acest set surub piulita dinte Caterpillar 301.6 super rapid. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca montajul nu este efectuat corect, poti avea surprize neplacute, oricat de calitative ar fi piesele. Sa nu mai spunem ca te poti trezi si cu alte stricaciuni. Chiar de-i vorba de o interventie banala, iti recomandam s-o incredintezi unor persoane specializate, care vor sti exact ce au de facut ca sa iasa o treaba buna. La nevoie, iti trimitem noi pe cineva pregatit!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura