Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Volvo ECR28

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo ECR28
Cod produs
W1L5J3AF-AT
Out Of stock
Descriere
Acest set surub piulita dinte Volvo ECR28 este o alegere excelenta pentru a prinde si fixa impecabil dintii masinariei tale. Stii cat de grele sunt sarcinile pe care le-au de infruntat, iar conditiile de lucru sunt de-a dreptul severe, incat ai nevoie de piese extrem de rezistente. Iar surubul acesta si piulita sa pereche bifeaza din plin acest aspect, nu se sperie de mediul ostil de lucru si formeaza impreuna o echipa de nota zece. Cu un montaj executat corect, isi vor face treaba exemplar vreme indelungata.

Cine-a zis ca in domeniile tehnice totul trebuie sa fie rece si sobru? Noi ne-am propus sa daramam aceste prejudecati si am creat un cadru prietenos in care piesele de schimb capata alura unor obiecte de arta, iar suportul tehnic pe care ti-l oferim cocheteaza cu arta conversatiei, fara a-si pierde eficienta. O sa-ti faca placere sa discuti cu specialistii nostri ori de cate ori intampini probleme tehnice si vei pleca de la noi cu zambetul pe buze si cu problema rezolvata. Caci iti oferim servicii complexe de remediere a defectiunilor, incat totul se poate rezolva in doi timpi si trei miscari, cu minime eforturi din partea ta. Suna-ne!

Set surub piulita dinte Volvo ECR28 - o alegere inteleapta!
Fara suruburi si piulite, multe ar lua-o razna in ansamblul utilajului tau, caci este un organism masiv si complex, in care chiar si cele mai marunte piese se dovedesc esentiale.  Piesele din acest set surub si piulita dinte miniexcavator Volvo ECR28 au rolul de a prinde si fixa dintii utilajului tau, astfel ca rezistenta lor este foarte importanta si iti recomandam sa ai in vedere cu precadere acest aspect, pentru ca starea dintilor are impact considerabil asupra randamentului masinariei tale.

Descopera secretele utilajului tau!
Ca sa poti avea asteptari de la utilajul tau, trebuie sa-i intelegi nevoile, ceea ce de multe ori poate sa para complicat, mai ales ca nu-ti vorbeste pe limba ta. Dar nu-ti fa griji, avem o echipa bine pregatita de specialisti intr-ale utilajelor, la care poti apela oricand pentru a-ti lamuri toate aspectele incetosate. Sunt foarte rabdatori si intelegatori, iti vor asculta problemele si apoi iti vor dezvalui solutiile. Contacteaza-ne fara sfiala, consultanta pe care ti-o oferim este absolut gratuita!

O livrare rapida este esentiala in ziua de azi, cand totul se misca intr-un ritm naucitor. Si cum ai nevoie urgenta de piese pentru a-ti putea relua activitatea, vei primi acest set surub piulita dinte Volvo ECR28 in aproximativ o zi lucratoare, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ne punem in miscare. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

Chiar de nu pare mare scofala montarea unui surub si a unei piulite, e de preferat sa lasi un profesionist sa se ocupe, astfel ai garantia ca lucrurile vor merge struna. Daca ai nevoie de o recomandare, da-ne de veste si te punem in contact cu un mecanic priceput din apropierea ta.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura