Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 446

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 446
Cod produs
QPHEMKAL-AT
Out Of stock
Descriere
Acest set surub piulita dinte Caterpillar 446 cuprinde piese de incredere, de foarte buna calitate, concepute sa reziste vreme indelungata. Ce daca-i doar un surub sau o piulita? Ca sa-ti mearga brici, nu le poti lua la intamplare. Dincolo de fiabilitate si rezistenta, conteaza si potriveala. Stii si tu ca lucrurile nu merg bine de-i surubul prea subtire ori de-i gaura prea larga. Setul acesta iti ofera o fixare impecabila a dintilor masinariei tale, ca sa nu-i pierzi cumva in timpul muncilor grele. Rezolvi problema eficient, pe termen lung, ca doar n-ai sa te impiedici de un surub tot mereu.

Cand pui pret pe calitate, n-ai cum sa dai gres, iar satisfactiile incep sa curga. E important sa faci lucrurile cat mai bine, daca iti doresti rezultate pe masura. Ingrijeste-ti corespunzator utilajul si acesta va putea lucra la capacitate maxima, spre bunul mers al afacerii tale. Gasesti la noi resursele de care ai nevoie - piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate. Nu-ti fa probleme de nu stii pe care sa le alegi, te consiliem pas cu pas pana te vedem cu problemele rezolvate. Suna-ne!

Set surub piulita dinte Caterpillar 446 - detaliile fac diferenta!
In arhitectura utilajului tau, fiecare chichita conteaza si fiecare piesa are rolul sau bine definit, chiar daca e vorba de un simplu surub sau piulita. Cand vreuna se deterioreaza, nu-si mai poate indeplini misiunea si nici tu nu mai poti lucra asa cum ar trebui. Acest set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 446 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau. Utilajul tau are nevoie de astfel de piese rezistente, nu le neglija importanta.

Ai intrebari? Cauti solutii? Aici suntem!
Defectiunile sunt o povara, oricum ai da-o. Stres, alergatura, timp pierdut, bani cheltuiti. Hai sa facem lucrurile mult mai simple! Cand te confrunti cu o problema tehnica, intrebarile curg prin mintea ta. Nu-ti mai bate capul in cautarea solutiilor potrivite, le primesti de la noi prompt, cu un simplu apel telefonic. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita, contacteaza-ne si scapa de griji!

Timpul este o resursa pretioasa si nu ne permitem sa ti-o irosim. Iti vom livra acest set surub piulita dinte Caterpillar 446 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti online o oferta si ne punem in miscare. De asemenea, ai posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

Surubari gasesti pe toate drumurile, dar nu-ti recomandam sa te incurci cu ei. Geaba piesele sunt de calitate daca sunt montate aiurea. Apeleaza pentru montaj la un atelier autorizat, pentru a avea garantia unei functionari impecabile. De nu stii incotro s-o apuci, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi din zona ta.

Surub M12x50 (din care 30 filet)
Cap hexagonal pentru cheie de 19
Piulita M12 cu frana
Trimite mesaj
Din Gura in Gura