Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Komatsu SK818

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu SK818
Cod produs
BYHWO7GI-AT
Out Of stock
Descriere
Cautarile tale au luat sfarsit! Ai ajuns in locul potrivit. De suruburi si de piulite nu ducem lipsa, avem unele de foarte buna calitate, pe alese. Acest set surub piulita dinte Komatsu SK818 este o alegere excelenta pentru fixarea dintilor utilajului tau. Sunt piese extrem de rezistente si de fiabile, capabile sa-ti asigure o fixare desavarsita si durabila, caci sigur n-ai chef sa te confrunti prea curand cu aceeasi problema. Daca incap pe niste maini pricepute pentru un montaj corespunzator, te vor tine mult si bine. Sunt compatibile si cu modelul Komatsu SK818-5.

Cand ai alaturi de tine parteneri de incredere, nicio provocare nu te doboara, iar obstacolele sunt mai usor de depasit. Defectiunile care iti dau tarcoale isi gasesc rapid nasul daca apelezi la noi. Avem armele potrivite pentru a le veni de hac, piese de schimb impecabile, pregatite de performante remarcabile. Ofera-i utilajului tau astfel de piese si te vei bucura de ajutorul sau vreme indelungata. Specialistii nostri isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele pentru a gasi cele mai eficiente si avantajoase solutii. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Set surub piulita dinte Komatsu SK818 - pentru o fixare durabila!
In maruntaiele utilajului tau, vei intalni multe suruburi si piulite, insa vezi bine ca nu toate sunt la fel, nu le poti lua de colo si pune dincolo, fiecare e cu dichisul sau si, desigur, cu rolul sau in intregul ansamblu. Spre exemplu, acest set surub si piulita dinte miniincarcator Komatsu SK818 este responsabil de prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, avand impact asupra randamentului acestuia.

In momente dificile, sfatul potrivit te scoate din impas!
Serviciul nostru de consultanta gratuita s-a dovedit extrem de util de-a lungul timpului. Clientii nostri sunt foarte incantati de sfaturile si informatiile pe care le primesc, adaptate nevoilor lor. Specialistii nostri iti asculta cu rabdare si intelegere problema si apoi vin cu solutiile, incat iti va fi mult mai simplu sa iti intretii utilajul in forma maxima. Fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unei piese ori ca nu dai de capat vreunei defectiuni, primesti rapid raspunsuri la cele ce te framanta. Si chiar mai mult de atat! Contacteaza-ne!

Stim ca orice defectiune te tine in loc, facandu-te sa pierzi timp pretios. De aceea iti vom livra acest set surub piulita dinte Komatsu SK818 super rapid. Ajunge la tine in doi timpi si trei miscari. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ne punem in miscare. Iar daca esti prin apropiere, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

Pentru a obtine rezultatele dorite, montajul are o importanta deosebita. Oricat de calitative ar fi piesele, daca nu-s fixate cum trebuie, tot degeaba. Iti recomandam sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti si atunci treaba va merge ca pe roate. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si te punem noi in contact cu niste mesteri de incredere, din zona ta de activitate.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura