Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Komatsu PC10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC10
Cod produs
R7K8XO10-AT
Out Of stock
Descriere
Excavatorul tau, masiv cum e, sa se opinteasca de-un surub? Nu-l lasa sa sufere, cu dintii clatinandu-se, ofera-i surubul si piulita pereche de care are acum nevoie, iar el te va rasplati muncind cu si mai mult spor. Are nevoie de suruburi si piulite cat mai solide si mai calitative, care sa nu cedeze prea usor, caci sarcinile sunt grele, iar mediul de lucru nu-i deloc prietenos. Nu-ti fa griji! Avem exact ce-ti trebuie, chiar in acest set surub piulita dinte Komatsu PC10 la care ai poposit acum. Cu ajutorul acestor piese mici dar rezistente, dintii excavatorului tau vor ramane pe pozitii vreme indelungata. Se pupa perfect una cu alta si isi vor face treaba ca la carte daca beneficiaza de un montaj pe masura. Sunt compatibile si cu modelul Komatsu PC10-7.

Utilajele au chichitele lor, iar specialistii nostri le cunosc in amanunt. Asadar, cand intampini vreo defectiune, poti lua legatura cu ei, online sau telefonic, si te vor ajuta sa-i dai de cap, caci nu scapa din vedere niciun amanunt. Daca tii cont de recomandarile lor, utilajul tau va functiona in parametri optimi vreme indelungata. Suna-ne si fa-ti misiunea mai usoara!

Set surub piulita dinte Komatsu PC10 - pentru o fixare de durata!
Chiar de sunt mici si simple, suruburile si piulitele sunt piese de baza, atat de uzuale, incat oricine a auzit de ele. Evident ca nu au anvergura unor componente complexe, insa fara ele, functionarea utilajului tau are de suferit considerabil, asa ca nu-s deloc de lepadat. Doar ele fac conexiuni intre componente, contribuind la intregirea ansamblului. Spre exemplu, cele din acest set surub si piulita dinte excavator Komatsu PC10 sunt responsabile cu prinderea si fixarea dintilor utilajului tau.

Ai intrebari? Noi avem raspunsuri!
Uneori poate fi dificil sa depistezi cauza unei defectiuni, iar multitudinea de date tehnice te poate pune si mai mult in dificultate. Cand intampini astfel de situatii sau ori de cate ori vrei sa te lamuresti in privinta unei chestiuni ce tine de intretinerea utilajului tau, apeleaza cu incredere la noi! Iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta menit sa te scoata din impas. Ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie si primesti solutii eficiente, adaptate problemelor pe care le intampini. Unde nu mai pui ca e si gratis, deci, nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne!

Iti vom livra acest set surub piulita dinte Komatsu PC10 in doi timpi si trei miscari. Tu suna-ne sau solicita o oferta online si noi ne punem in miscare. Il primesti in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara. Dar daca esti prin apropiere, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

N-o parea mare branza montarea unui surub si a unei piulite, dar te sfatuim sa tratezi responsabil aspectul, asigurandu-te ca interventia este efectuata de persoane calificate. Cand montajul lasa de dorit, degeaba piesele-s de calitate, ca n-o sa-ti mearga cum te astepti. De ai nevoie de un mecanic priceput, se rezolva, doar da-ne de veste!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura