Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Komatsu PC05

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC05
Cod produs
MWBR5SJP-AT
Out Of stock
Descriere
Atunci cand termenele se apropie de scadenta si lucrarile nu sunt gata, o defectiune este ultimul lucru pe care ti-l puteai dori. Si cand constati ca vina e a unui banal surub ori a unei piulite, mai ca-ti vine sa te urci pe pereti. Pana acum! Caci de-acum te poti relaxa, rezolvam problema cat ai zice peste, avem fix ce-ti trebuie si vei intra in posesia pieselor in cel mai scurt timp. Acest set surub piulita dinte Komatsu PC05 este o alegere nemaipomenita pentru a prinde si fixa dintii utilajului tau. Sunt piese de cursa lunga ce nu se lasa coplesite de sarcinile grele ori de conditiile dificile de lucru. Sunt compatibile si cu modelul Komatsu PC05-7. Un semn din partea ta si ti le trimitem.

Stim ca n-ai vreme de pierdut cu reparatii, de aceea iti punem la dispozitie o gama complexa de piese de schimb de cea mai buna calitate, pe care te poti baza vreme indelungata. Iti mentii utilajul in cea mai buna forma si ii imbunatatesti performantele investind inteligent in intretinerea sa. Hai sa te invatam ce, cum si cand sa faci pentru a beneficia de cele mai bune rezultate. Specialistii nostri isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele in sprijinul tau - suna-ne!

Set surub piulita dinte Komatsu PC05 - pentru o fixare ca la carte!
Chiar de sunt mici si simple, suruburile si piulitele sunt piese de baza, atat de uzuale, incat oricine a auzit de ele. Evident ca nu au anvergura unor componente complexe, insa fara ele, functionarea utilajului tau are de suferit considerabil, asa ca nu-s deloc de lepadat. Doar ele fac conexiuni intre componente, contribuind la intregirea ansamblului. Spre exemplu, cele din acest set surub si piulita dinte excavator Komatsu PC05 sunt responsabile cu prinderea si fixarea dintilor utilajului tau.

Ai intrebari? Noi avem raspunsuri!
Uneori poate fi dificil sa depistezi cauza unei defectiuni, iar multitudinea de date tehnice te poate pune si mai mult in dificultate. Cand intampini astfel de situatii sau ori de cate ori vrei sa te lamuresti in privinta unei chestiuni ce tine de intretinerea utilajului tau, apeleaza cu incredere la noi! Iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta menit sa te scoata din impas. Ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie si primesti solutii eficiente, adaptate problemelor pe care le intampini. Unde nu mai pui ca e si gratis, deci, nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne!

Iti vom livra acest set surub piulita dinte Komatsu PC05 in doi timpi si trei miscari. Tu suna-ne sau solicita o oferta online si noi ne punem in miscare. Il primesti in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara. Dar daca esti prin apropiere, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

N-o parea mare branza montarea unui surub si a unei piulite, dar te sfatuim sa tratezi responsabil aspectul, asigurandu-te ca interventia este efectuata de persoane calificate. Cand montajul lasa de dorit, degeaba piesele-s de calitate, ca n-o sa-ti mearga cum te astepti. De ai nevoie de un mecanic priceput, se rezolva, doar da-ne de veste!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura