Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte JCB Robot 1105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 1105
Cod produs
2EFYSMA8-AT
Out Of stock
Descriere
Nu te crampona de un biet surub, o rezolvam cat ai zice peste! Vine la pachet cu piulita sa, pereche de nedespartit, in acest set surub piulita dinte JCB Robot 1105 de foarte buna calitate care ti-a atras atentia. O alegere excelenta pentru o fixare desavarsita si durabila a dintilor cupei utilajului tau, caci aceste piese sunt extrem de rezistente si de fiabile, iar sarcinile grele pe care le-au de infruntat nu le sperie deloc. Caci sunt realizate dintr-un metal special ce le confera durabilitate si se pupa perfect una cu alta, pana in cel mai mic detaliu. Sunt compatibile si cu modelele JCB Robot 1105HF, JCB Robot 1105HFLE si JCB Robot 1105LE .

Avem o multime de piese de schimb impecabile destinate utilajelor. Le-am ales cu maxima rigurozitate, caci nu facem rabat la calitate orice-ar fi. Utilajele se simt de-a dreptul rasfatate cand primesc astfel de forte proaspete si isi sporesc eficienta, ba chiar traiesc mai mult decat te-ai astepta. Suna-ne si afla cum iti poti mentine utilajul in forma maxima vreme indelungata! Specialistii nostri iti stau la dispozitie, oferindu-ti sfaturi pretioase si ponturi utile in relatia cu utilajul tau!

Set surub piulita dinte JCB Robot 1105 - pentru o functionare impecabila!
Fiecare piesa, fie ea mare sau mica, simpla ori complexa, contribuie la functionarea optima a utilajului tau. Nu le poti neglija pe niciuna, de vrei sa-ti mearga treaba struna. Suruburile si piulitele, asa mici cum le vezi, pot avea misiuni dificile, asa cum se intampla cu cele din acest set surub si piulita dinte miniincarcator JCB Robot 1105 la care ai poposit acum. Rolul acestor piese relativ mici este prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, de aceea este esential ca ele sa fie cat mai rezistente.

Cand nu stii ce sa faci, contacteaza-ne!
Beneficiezi de consultanta gratuita din partea specialistilor nostri in tot ce tine de intretinerea utilajului tau. De identificarea cauzei unei defectiuni, la alegerea pieselor necesare remedierii si pana la montaj si mentenanta. Orice dilema sau nelamurire ai avea, se limpezeste pe data daca iei legatura cu noi. Rapid si simplu iti vei vedea din nou utilajul fericit. Contacteaza-ne!

Cand arde, nu-i timp de pierdut! Orice defectiune inghite timp, de aceea ne vom misca super rapid si iti vom livra acest set surub piulita dinte JCB Robot 1105 in aproximativ o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. Daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Ca sa nu-ti irosesti timpul, asigura-te ca montajul este efectuat optim, altfel, oricat de calitative ar fi piesele, rezultatele nu vor fi asa cum le astepti. Sunt multi „priceputi” si n-o parea mare scofala sa pui un surub si o piulita, dar totusi, nu-ti recomandam sa tratezi cu superficialitate problema. Apeleaza la persoane specializate, e mai sigur si mai intelept!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura