Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte JCB Robot 170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 170
Cod produs
OA93VICZ-AT
Out Of stock
Descriere
Nu ti-o placea, dar n-ai ce-i face. Dintii astia trebuie fixati ca la carte pe pozitiile lor ca sa poti lucra din nou la capacitate maxima. Altfel, o tarai asa, in dorul lelii fara niciun spor. Iti trebuie niste suruburi si piulite zdravene pentru a face fata solicitarii intense si conditiilor severe in care lucrezi adeseori. De te bucuri la unele de calitate indoielnica, nu va trece mult si o sa te lovesti din nou de aceasta problema. Acest set surub piulita dinte JCB Robot 170 este o alegere inteleapta, gratie rezistentei deosebite si a fiabilitatii pieselor. Sunt fabricate dintr-un metal special ce le confera durabilitate, si nu-ti fa griji, se potrivesc una cu alta pana in cel mai mic detaliu, incat isi vor face treaba de minune, asigurand o fixare perfecta. Cu un montaj corespunzator, se-ntelege. Sunt compatibile si cu modelul JCB Robot 170HF.

Defectiunile sunt inerente, mai devreme sau mai tarziu orice piesa cedeaza, caci, din pacate, unele indestructibile n-a reusit nimeni sa creeze. Insa unele extrem de rezistente vor face fata cu brio vreme indelungata. Si le gasesti chiar aici, la noi, la ACN! Exploreaza intreaga noastra oferta sau, si mai bine, ia legatura online sau telefonic cu specialistii nostri si expune-le situatia cu care te confrunti, iar ei iti vor recomanda piesele potrivite remedierii problemei. Nu mai sta pe ganduri, profita de avantaje!

Set surub piulita dinte JCB Robot 170 - pentru o functionare impecabila!
Fiecare piesa, fie ea mare sau mica, simpla ori complexa, contribuie la functionarea optima a utilajului tau. Nu le poti neglija pe niciuna, de vrei sa-ti mearga treaba struna. Suruburile si piulitele, asa mici cum le vezi, pot avea misiuni dificile, asa cum se intampla cu cele din acest set surub si piulita dinte miniincarcator JCB Robot 170 la care ai poposit acum. Rolul acestor piese relativ mici este prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, de aceea este esential ca ele sa fie cat mai rezistente.

Cand nu stii ce sa faci, contacteaza-ne!
Beneficiezi de consultanta gratuita din partea specialistilor nostri in tot ce tine de intretinerea utilajului tau. De identificarea cauzei unei defectiuni, la alegerea pieselor necesare remedierii si pana la montaj si mentenanta. Orice dilema sau nelamurire ai avea, se limpezeste pe data daca iei legatura cu noi. Rapid si simplu iti vei vedea din nou utilajul fericit. Contacteaza-ne!

Cand arde, nu-i timp de pierdut! Orice defectiune inghite timp, de aceea ne vom misca super rapid si iti vom livra acest set surub piulita dinte JCB Robot 170 in aproximativ o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. Daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Ca sa nu-ti irosesti timpul, asigura-te ca montajul este efectuat optim, altfel, oricat de calitative ar fi piesele, rezultatele nu vor fi asa cum le astepti. Sunt multi „priceputi” si n-o parea mare scofala sa pui un surub si o piulita, dar totusi, nu-ti recomandam sa tratezi cu superficialitate problema. Apeleaza la persoane specializate, e mai sigur si mai intelept!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura