Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte JCB Robot 185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Robot 185
Cod produs
SQ4LPFC2-AT
Out Of stock
Descriere
Piesele de care ai nevoie sunt chiar aici, nu mai pierde vremea comparand oferte! Avem pentru tine o solutie de nota zece pentru fixarea dintilor utilajului tau - acest set surub piulita dinte JCB Robot 185 nemaipomenit! Un surub si-o piulita ce formeaza impreuna o echipa excelenta, oferindu-ti rezistenta, fiabilitate si eficienta vreme indelungata. Sunt concepute pentru a face fata cu succes conditiilor severe de exploatare si sarcinilor dificile, incat, cu un montaj adecvat, isi vor face treaba de minune, asigurand o fixare optima si durabila. Sunt compatibile si cu modelele JCB Robot 185HF, JCB Robot 185HFLE si JCB Robot 185LE .

Pune accent pe calitate in tot ceea ce faci si te vei bucura de cele mai bune rezultate. Intretinerea utilajului tau ocupa un loc important in cadrul afacerii tale, caci pe el te bazezi pentru a-ti putea desfasura activitatea - cum ti-l ingrijesti, asa il ai. Foloseste intotdeauna piese calitative, nu umbla cu ciurucuri, daca n-ai chef sa tot repari la el. Gasesti la noi orice piesa ti-ar fi necesara, toate una si una, alese pe spranceana, caci nu facem rabat la calitate. Satisfactia clientilor nostri este foarte importanta pentru noi, de aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu servicii complexe, menite sa te ajute sa remediezi dintr-un foc orice defectiune. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri!

Set surub piulita dinte JCB Robot 185 - pentru o functionare impecabila!
Fiecare piesa, fie ea mare sau mica, simpla ori complexa, contribuie la functionarea optima a utilajului tau. Nu le poti neglija pe niciuna, de vrei sa-ti mearga treaba struna. Suruburile si piulitele, asa mici cum le vezi, pot avea misiuni dificile, asa cum se intampla cu cele din acest set surub si piulita dinte miniincarcator JCB Robot 185 la care ai poposit acum. Rolul acestor piese relativ mici este prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, de aceea este esential ca ele sa fie cat mai rezistente.

Cand nu stii ce sa faci, contacteaza-ne!
Beneficiezi de consultanta gratuita din partea specialistilor nostri in tot ce tine de intretinerea utilajului tau. De identificarea cauzei unei defectiuni, la alegerea pieselor necesare remedierii si pana la montaj si mentenanta. Orice dilema sau nelamurire ai avea, se limpezeste pe data daca iei legatura cu noi. Rapid si simplu iti vei vedea din nou utilajul fericit. Contacteaza-ne!

Cand arde, nu-i timp de pierdut! Orice defectiune inghite timp, de aceea ne vom misca super rapid si iti vom livra acest set surub piulita dinte JCB Robot 185 in aproximativ o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. Daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Ca sa nu-ti irosesti timpul, asigura-te ca montajul este efectuat optim, altfel, oricat de calitative ar fi piesele, rezultatele nu vor fi asa cum le astepti. Sunt multi „priceputi” si n-o parea mare scofala sa pui un surub si o piulita, dar totusi, nu-ti recomandam sa tratezi cu superficialitate problema. Apeleaza la persoane specializate, e mai sigur si mai intelept!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura