Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte JCB 8016

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 8016
Cod produs
MX3BVDH0-AT
Out Of stock
Descriere
Cand ti-e lumea mai draga, hop te lasa un surub! Ori o piulita. Tot pe-acolo, ca doar sunt pereche si nu pot una fara de cealalta. Le gasesti pe toate drumurile si-ai zice ca-s toate o apa si un pamant, ce mare lucru de capul lor. Dar treaba e un pic mai complexa si mai cu dichis, ca nu le poti alege cu ochii inchisi. Tine cont de specificul si de misiunea lor, caci nici tu nu te-ai putea incalta cu manusi. Pentru fixarea dintilor utilajului tau, iti trebuie suruburi si piulite zdravene, nu gluma. Si ai noroc, pentru ca le avem la pachet in acest set surub piulita dinte JCB 8016 nemaipomenit. Un semn din partea ta si ti le trimitem. Vei fi surprins de rezistenta acestor piese, dar si de calitatile lor remarcabile. Sunt capabile sa infrunte fara probleme conditiile dificile de lucru si isi vor face treaba ca la carte vreme indelungata, daca sunt montate cu simtul raspunderii. Sunt compatibile si cu modelele JCB 8016CTS si JCB 8016ORFS.

Nu te sfii sa apelezi la noi cand te mai sicaneaza vreo defectiune. Ii venim de hac cat ai zice peste cu piese de schimb de cea mai buna calitate, testate si verificate in cele mai severe conditii. Nu ne incurcam cu ciurucuri, n-o fa nici tu si vei vedea diferenta si imediat, dar si in timp. Cand mizezi pe calitate, economisesti si timp, si bani, dar si energie. Ca sa-ti facem si mai usoara misiunea, iti oferim si suport tehnic personalizat. Suna-ne si scapa de grija defectiunilor!

Set surub piulita dinte JCB 8016 - pentru o functionare impecabila!
In structura utilajului tau, o sumedenie de piese isi dau concursul pentru a asigura cadrul optim de functionare a acestuia, incat toate-s la fel de importante daca iti doresti performanta. Acest set surub si piulita dinte miniexcavator JCB 8016 este destinat prinderii si fixarii dintilor utilajului tau, avand asadar un impact considerabil asupra randamentului acestuia.

Vrei mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!

Stim cat de mult conteaza sa gasesti rapid solutiile de care ai nevoie pentru a remedia cat mai eficient defectiunile pe care le intampini. Uneori poate fi greu sa deslusesti semnalele utilajului tau si nu stii ce sa-i faci pentru a-l insanatosi. Alteori poti avea dubii in privinta pieselor de schimb care iti sunt necesare si atunci sfatul potrivit te poate scuti de batai de cap dar si de eforturi. Venim in intampinarea nevoilor tale cu serviciul nostru de consultanta gratuita. Specialistii nostri cunosc prea bine secretele utilajelor si sunt pregatiti sa iti impartaseasca din ele. Contacteaza-ne!

Time is money, dar nu-ti fa griji, vei primi acest set surub piulita dinte JCB 8016 in cel mai scurt timp. Ajunge la tine in aproximativ o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Iar de esti prin apropiere, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

N-o fi mare filosofie sa montezi un surub si-o piulita, dar daca nu sunt respectate anumite aspecte, s-ar putea ca treaba sa nu iasa cum ti-ai propus. Lasa montajul pe mainile profesionistilor si te vei bucura de o functionare impecabila. De ai nevoie, te punem in contact cu niste mecanici priceputi din apropierea ta.

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura