Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub si piulita dinte buldoexcavator New Holland B100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100
Cod produs
XZYH748C-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ramane stirb, utilajul tau nu mai poate lucra in parametri optimi. Un simplu dinte, dar se cunoaste. Rezolvi problema cu un surub si-o piulita, totul este sa stii ce sa alegi. Acest set surub piulita dinte New Holland B100 este alegerea ideala cand iti doresti calitate si performanta, dar si un pret accesibil. Cuprinde piese fiabile si super rezistente, pregatitesa duca mult si bine, si la propriu, si la figurat. Asigura-le un montaj ca la carte si vei fi surprins de rezultate. Compatibil si cu modelele New Holland B100B, New Holland B100BTC si New Holland B90BLR.

Daca ai nevoie de ajutor pentru identificarea pieselor de schimb potrivite masinariei tale, suntem aici! Contacteaza-ne si spune-ne pe scurt problema cu care te confrunti. Vom gasi cea mai buna solutie! Intretine-ti impecabil utilajul, iar el va da randamentul pe care ti-l doresti. Gasesti la noi toate resursele necesare. Suna-ne!

Set surub piulita dinte New Holland B100 - rezistenta si fiabilitate!
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are misiunea ei in structura masinariei tale. Toate sunt la fel de importante, chiar si cele mai simple, caci fara ele, vezi bine ca nu mai poti lucra in parametri optimi. Acest set surub si piulita dinte bulodexcavator New Holland B100 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau. Au un impact considerabil asupra randamentului masinariei tale, careia nu-i sade bine fara un dinte sau mai multi.

Intrebarile tale isi gasesc raspuns la noi!
Orice problema tehnica ai intampina, nu uita ca poti apela cu incredere la noi. Iti oferim suportul tehnic atat de necesar in multe situatii, ca sa-ti fie mult mai simplu sa remediezi defectiunile. De-acum n-o sa-ti mai para o corvoada - suni, iar solutiile vin fara efort din partea ta. Daca-ti doresti, putem concepe si un plan personalizat de intretinere a utilajului tau, ca sa scapi de grija reparatiilor neprevazute. Contacteaza-ne! Consultanta e din partea casei!

Cand arde, arde. Orice defectiune te tine pe loc. Daca mai stai si dupa piesele comandate, evident ca te-apuca toti nervii. De aceea iti vom livra acest set surub piulita dinte New Holland B100 super rapid. Il primesti in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita online o oferta si ne punem in miscare. Ai si varianta sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Pentru a obtine rezultatele dorite, montajul are o importanta deosebita. Oricat de calitative ar fi piesele, daca nu-s fixate cum trebuie, tot degeaba. Iti recomandam sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti si atunci treaba va merge ca pe roate. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si te punem noi in contact cu niste mesteri de incredere, din zona ta de activitate.

Surub M12x50 (din care 30 filet)
Cap hexagonal pentru cheie de 19
Piulita M12 cu frana
Trimite mesaj
Din Gura in Gura