Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub si piulita dinte buldoexcavator New Holland NH85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH85
Cod produs
W6MARUPS-AT
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca dintii de la cupa utilajului tau sa ramana fixati cat mai multa vreme la locul lor, surubul si piulita trebuie sa se muleze perfect una pe alta, sa nu existe posibilitatea jocurilor. O data ce ai bifat acest aspect, urmeaza calitatea, iar piesele din acest set surub piulita dinte New Holland NH85 satisfac toate exigentele. Monteaza-le cu simt de raspundere si te vei bucura de functionalitatea lor vreme indelungata. Alege intelept, piese cat mai calitative, super rezistente, care sa poata face fata solicitarii intense.

Daca vrei sa afli mai multe despre utilajul tau si cerintele sale de intretinere, suntem aici pentru tine! Contacteaza-ne si vei avea acces la solutii prompte si eficiente, adaptate utilajului tau si problemelor tehnice cu care te confrunti. E mult mai simplu atunci cand ai alaturi aliatii potriviti. Mergi pe mana noastra si vei scapa de stresul defectiunilor. Suna-ne!

Set surub piulita dinte New Holland NH85 - rezista mult si bine!
In arhitectura masinariei tale s-au adunat o sumedenie de piese mai mari sau mai mici care pun lucrurile in miscare. Toate sunt la fel de importante, chiar daca misiunile lor sunt mai mult sau mai putin complicate. Chiar daca-i vorba de suruburi si piulite, vezi bine ca fara ele nimic nu mai e cum a fost. Acest set surub si piulita dinte buldoexcavator New Holland NH85 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau. Asadar, piesele acestea au un impact considerabil in activitatea ta.

Sfatul potrivit in momentele-cheie te scoate din impas!
Defectiunile sunt o adevarata corvoada - stres, alergatura, timp pierdut. Stim cu ce te confrunti si vrem sa-ti simplificam misiunea. Problema poate fi rezolvata fara tot acest consum de resurse. Punem la bataie calitate, pasiune, inspiratie si promptitudine ca sa te scapam de toata tevatura. Oricand intampini probleme tehnice, suna-ne si lasa pe noi. Avem grija sa n-ai griji!

Intelegem urgenta si nu te vom lasa sa astepti. Vei primi acest set surub piulita dinte New Holland NH85 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti online o oferta si ne punem in miscare. Ai si varianta sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este la indemana.

Un montaj impecabil iti garanteaza o perfromanta pe masura a piesei. Sfatul nostru este sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, care stiu exact ce-au de facut si ce aspecte au de bifat pentru ca lucrurile sa mearga brici. Daca ai nevoie de-o recomandare, da-ne de veste!

Surub M12x50 (din care 30 filet)
Cap hexagonal pentru cheie de 19
Piulita M12 cu frana
Trimite mesaj
Din Gura in Gura