Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 440
Cod produs
XLSOUZ4A-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau nu merge la dentist, verifica-i tu dantura si, cand observi ca vreun dinte se clatina, ia masuri. Ca sa nu-l pierzi de tot. Foloseste suruburi si piulite calitative, care sa se potriveasca perfect una cu alta, doar n-ai chef de joaca… adica de jocuri. Acest set surub piulita dinte Caterpillar 440 contine piese de foarte buna calitate, compatibile intre ele si, desigur, cu dintii masinariei tale. Super rezistente, fabricate cu maxima precizie, pentru o fixare impecabila. Asigura-te ca sunt montate corect si scapi de griji multa vreme.  la standarde inalte de calitate, cu maxima atentie la detalii, ca sa se potriveasca perfect si sa duca mult si bine.

Foloseste intotdeauna piese calitative si efectueaza la timp interventiile tehnice care se impun, astfel te vei bucura la maxim de performantele utilajului tau. Cand il intretii corespunzator, ii prelungesti durata de viata, iar randamentul va fi cel pe care il astepti. Te poti baza pe noi oricand intampini vreo defectiune. Iti oferim piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate pentru a-i oferi masinariei tale intretinerea pe care o merita. In plus, iti oferim si suport tehnic, ca sa navighezi mult mai usor prin lumea utilajelor. Suna-ne!

Set surub piulita dinte Caterpillar 440 - pentru o dantura impecabila!
In arhitectura utilajului tau, fiecare chichita conteaza si fiecare piesa are rolul sau bine definit, chiar daca e vorba de un simplu surub sau piulita. Cand vreuna se deterioreaza, nu-si mai poate indeplini misiunea si nici tu nu mai poti lucra asa cum ar trebui. Acest set surub si piulita dinte buldoexcavator Caterpillar 440 este destinat prinderii si fixarii dintilor de la cupa utilajului tau. Utilajul tau are nevoie de astfel de piese rezistente, nu le neglija importanta.

Ai intrebari? Cauti solutii? Aici suntem!
Defectiunile sunt o povara, oricum ai da-o. Stres, alergatura, timp pierdut, bani cheltuiti. Hai sa facem lucrurile mult mai simple! Cand te confrunti cu o problema tehnica, intrebarile curg prin mintea ta. Nu-ti mai bate capul in cautarea solutiilor potrivite, le primesti de la noi prompt, cu un simplu apel telefonic. Specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita, contacteaza-ne si scapa de griji!

Timpul este o resursa pretioasa si nu ne permitem sa ti-o irosim. Iti vom livra acest set surub piulita dinte Caterpillar 440 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Ce ai de facut este sa ne suni sau sa soliciti online o oferta si ne punem in miscare. De asemenea, ai posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Ne-am bucura sa facem cunostinta!

Surubari gasesti pe toate drumurile, dar nu-ti recomandam sa te incurci cu ei. Geaba piesele sunt de calitate daca sunt montate aiurea. Apeleaza pentru montaj la un atelier autorizat, pentru a avea garantia unei functionari impecabile. De nu stii incotro s-o apuci, te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi din zona ta.

Surub M12x50 (din care 30 filet)
Cap hexagonal pentru cheie de 19
Piulita M12 cu frana
Trimite mesaj
Din Gura in Gura