Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set surub piulita dinte Caterpillar 301.4C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 301.4C
Cod produs
KZALXH8M-AT
Out Of stock
Descriere
Daca nici tu nu te multumesti cu putin, ai nimerit in locul potrivit! Punem accent pe calitate in tot ceea ce facem si iti vom oferi prompt remediile de care ai nevoie pentru a-ti insanatosi utilajul. Chiar de e vorba de niste simple suruburi si ale lor piulite, calitatea ramane un filtru important in selectia lor. Pentru fixarea dintilor utilajului tau, iti recomandam acest set surub piulita dinte Caterpillar 301.4C excelent. Sunt piese fiabile si extrem de rezistente, ce nu cedeaza cu usurinta in fata uzurii ori a solicitarii intense, infruntand cu brio sarcinile grele. Mentin dintii pe pozitii vreme indelungata de-s montate corect.

Mergi pe mana noastra si ii vei putea oferi utilajului tau o intretinere impecabila, gratie careia performantele acestuia se vor imbunatati. Iti punem la dispozitie o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor, dar si o echipa de specialisti pregatita sa-ti ofere suport tehnic de la A la Z. Nu-ti mai bate capul in cautarea solutiilor. Orice problema tehnica ai intampina, te vom scoate din impas. Suna-ne!

Set surub piulita dinte Caterpillar 301.4C - pentru un plus de performanta!
Orice piesa isi are rolul sau bine definit pentru functionarea optima a masinariei tale. Chiar si banalele suruburi si piulite se dovedesc indispensabile, de aceea trebuie sa le acorzi atentia care li se cuvine. Misiunea acestui set surub si piulita dinte miniexcavator Caterpillar 301.4C este prinderea si fixarea dintilor utilajului tau, avand impact considerabil asupra randamentului acestuia.

Un sfat potrivit te scuteste de eforturi inutile!
Orice defectiune pune presiune pe tine, fiind un factor suplimentar de stres. Dar cand ai pe cine te baza, depasesti mult mai usor momentele neplacute. Iti oferim consultanta gratuita in tot ce tine de intretinerea utilajului tau, ca sa fii sigur ca achizitionezi piesele de schimb potrivite si ca stii ce ai de facut pentru a-ti mentine utilajul in cea mai buna forma. E simplu - ne contactezi si vei avea acces la solutii personalizate, eficiente si avantajoase, economisind si timp, si bani, si energie!

Timpul este pretios, nu ti-l vom irosi. Iti livram acest set surub piulita dinte Caterpillar 301.4C super rapid. Il primesti in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau solicita o oferta online . De asemenea, ai si posibilitatea sa vii la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Orice interventie tehnica ar fi ideal sa fie efectuata de persoane calificate, chiar de nu pare mare lucru, ei stiu mai bine ce aspecte au de bifat ca sa mearga totul brici. De ai nevoie, iti trimitem noi o echipa de incredere. Da-ne de veste!

M12
lungime 57 mm
filet pe 32 mm
cap si piulita H 19 mm
se foloseste la prinderea dintelui 1600090
Trimite mesaj
Din Gura in Gura